Abonament gratuit

SIEGFRIED MUREŞAN:"PNL are azi mai multă influenţă la nivel european decât a avut oricând un partid românesc"

M.A.
Politică /

Siegfried Mureşan (Sursă foto: Facebook)

Siegfried Mureşan (Sursă foto: Facebook)

Europarlamentarul liberal Siegfried Mureşan a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al partidului, că PNL are mai multă influenţă la nivel european decât a avut orice alt partid până acum, lucru extrem de important în contextul discutării bugetului multianual.

"Dragi primari, va fi mai simplu, mai rapid şi mai ieftin să atrageţi fonduri europene, de la 1 ianuarie 2021", a anunţat Mureşan.

Siegfried Mureşan şi-a început discursul, duminică, vorbind despre faptul că europarlamentarii români au râs, în momentul în care PSD a deschis, în Parlamentul European, discuţia despre statul de drept.

"Am spus colegilor din PE că singurul partid românesc care a afectat statul de drept din România a fost PSD", a afirmat Mureşan.

Acesta a vorbit despre influenţa PNL la nivel european.

"PNL are azi mai multă influenţă la ivel european decât a avut oricând un partid românesc. Este important pentru că se vor lua decizii importante pentru viitorul nostru - câte fonduri vom primi în următorii şapte ani. Vom avea simplificarea absorbţiei de fonduri europene. De ani de zile, colegii primari spun că e prea complicat şi prea încâlcit. Dragi primari, va fi mai siplu, mai rapid şi mai ieftin să atrageţi fonduri europene, de la 1 ianuarie 2021", a mai spus Siegfried Mureşan.

Acesta a votbit şi despre absorbţia fondurilor europene pe care a reuşit-o România, după instalarea Guvernului Orban la Palatul Victoria.

"Vom apăra fermierii, vom apăra studenţii, primarii, vom obţine mai multe fonduri europene", a mai afirmat europarlamentarul.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. tov Siegfied Vasile,mai usor cu laudele. Iti supei fostul sef, Besseliusz. Mai ine mergi inapoi la tractor

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS