SINDICATUL LIBER METROU (USLM):Ponderea cheltuielilor cu salariile este spre nivelul minim european al societăţilor de transport public de călători

V.G.
Miscellanea / 8 august

Ponderea cheltuielilor cu salariile este spre nivelul minim european al societăţilor de transport public de călători

Ponderea de 29% a cheltuielilor cu salariile în tabelul cheltuielilor este spre nivelul minim european al societăţilor de transport public de călători, susţin reprezentanţii Sindicatului Liber Metrou (USLM) din Metrorex SA, potrivit Agerpres.

"Dacă studiem atent ponderea cheltuielilor cu salariile în tabelul cheltuielilor vom constata că ponderea de 29% a cheltuielilor cu salariile este spre nivelul minim european al societăţilor de transport public de călători. Sunt societăţi în Europa care au aceste ponderi la nivel de 80% din total cheltuieli. Metrorex are doar 30%, fapt ce poate fi considerat un model de bună practică europeană. În concluzie, ideea salariilor mari care apasă bugetul naţional şi buna funcţionare a metroului bucureştean este doar o idee falsă indusă de o anumită zonă de interese care nu doreşte ca Metrorex sa fie apreciat la valoarea pe care o are. Problemele metroului sunt altele, pe care le vom expune ulterior presei prin alte comunicate", au precizat reprezentanţii Sindicatului Liber Metrou.

Conform USLM, dintr-un total de 118 milioane lei (100%), salariile reprezintă 34 milioane lei (29%), contribuţiile la bugetul de stat - 29 milioane lei (25%), mentenanţa - 18,4 milioane lei (16%), energia electrică - 28 milioane lei (23%), salubrizarea 1,8 milioane lei (1%), paza - 3 milioane lei (2,5%), terţi - 3,7 milioane lei (3%).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9184
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7383
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6933
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.3958

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro