SORIN GRINDEANU:"Contractul pentru Lotul 1 al Autostrăzii Ploieşti-Buzău urmează să fie semnat"

S.B.
Politică #Construcţii / 26 mai

"Contractul pentru Lotul 1 al Autostrăzii Ploieşti-Buzău urmează să fie semnat"

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat, joi, că urmează să fie curând semnat contractul pentru Lotul 1 al Autostrăzii Ploieşti-Buzău, iar câştigătorul iniţial al licitaţiei pentru Lotul 1 a fost din nou validat, informează news.ro.

"Contractul pentru Lotul 1 al Autostrăzii Ploieşti-Buzău urmează să fie, în curând, semnat! Câştigătorul iniţial al licitaţiei pentru Lotul 1 a fost din nou validat. CNSC a respins astăzi contestaţia depusă de un alt participant şi a decis că Asocierea româno-italiană poate semna contractul pentru construcţia celor 21 de km ai Lotului Dumbrava-Mizil. După semnarea contractului, constructorii au la dispoziţie 20 de luni pentru finalizarea contractului în valoare de 1,468 miliarde de lei (fără TVA), finanţat prin PNRR", a sctis Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.

Ministrul Transporturilor a explicat şi contestaţiile pentru mai multe loturi ale acestui tronson rutier.

"- Pentru Lotul 2 (Mizil-Pietroasele), cu o lungime de 28,35 km, CNSC a soluţionat deja contestaţia depusă la rezultatul procedurii, încă din data de 29 aprilie anul acesta. În scurt timp şi contractul pentru acest Lot, în valoare de 1,249 miliarde de lei (fără TVA) va putea fi semnat cu Asocierea de constructori români şi bulgari care a fost iniţial desemnată de CNAIR. - Pentru Lotul 3 (Pietroasele-Municipiul Buzău), cu o lungime de 14 km, contestaţiile sunt în procedură de soluţionare la Curtea de Apel Bucureşti", a mai spus Grindeanu.

"CNAIR a anunţat câştigătoare pe acest Lot o Asociere de constructori români, spanioli şi turci încă din luna martie a cestui an. Întregul Sector Ploieşti-Buzău al A7 (Autostrada Moldova) are o lungime totală de 63,25 km şi o valoare estimată de construcţie de 4,3 miliarde lei, alocaţi prin PNRR", a conchis ministrul Grindeanu.

Apanova
BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

24 Iun. 2022
Euro (EUR)Euro4.9471
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6905
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8974
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7699
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.6173

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Centro
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro