Ştrumfii şi Schauma au dat startul vacanţei de vară!

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 19 iunie 2008

Aş vrea să am şi eu bucle aurii ca Ştrumfiţa. E preferata mea şi a tuturor ştrumfilor...". Henkel anunţă relansarea, în luna iunie, a gamei de şampoane pentru copii Schauma Kids 2 în 1 (şampon şi balsam) cu o nouă formulă ce are dublu efect anti-lacrimi: fără lacrimi în timpul spălării şi fără lacrimi în timpul pieptanării părului!

Acesta este şi motivul pentru care noul şampon, ce conţine vitamine pentru îngrijire intensivă şi lasă părul 100% puternic şi sănătos, este preferatul ştrumfilor din desene animate, dar şi al tuturor copiilor cuminţi şi ascultători. Îndrăgitele personaje animate apar şi pe eticheta noilor şampoane Schauma Kids 2 în 1. Noua gamă Schauma Kids oferă variantele "Capşuni" şi "Multifructe", la un preţ recomandat de 5,59 lei.

Noile şampoane 2 în 1 Schauma Kids, aprobate de Ştrumfi, curăţă delicat şi în profunzime părul copiilor, nu irită ochii şi protejează pielea capului. Astfel, părul devine strălucitor şi uşor de pieptănat şi orice fetiţă se poate mândri că are un păr buclat şi mătăsos ca al ştrumfiţei din desenele animate. În plus, vitaminele speciale de regenerare întăresc până la vârfuri părul delicat al copiilor, conferindu-i un aspect viguros şi sănătos.

"Am lansat acest produs în modul cel mai ştrumfesc cu putinţă: sâmbăta, 14 iunie 2008, în prima zi de vacanţă, ştrumfii, Schauma şi personajele postului de radio Itsy Bitsy FM, le-au dat întâlnire copiilor la o petrecere de zile mari în Parcul Cişmigiu, pentru a sărbători împreună începutul vacanţei de vară. Copii şi adulţi deopotrivă au participat la concursuri ştrumfeşti şi au câştigat foarte multe premii de la Schauma, cât pentru o vacanţă întreagă!" a declarat Lavinia Toma, Corporate Communications Manager, Henkel Romania.

La ştrumfo-petrecerea din parcul Cişmigiu din Bucureşti, la care au dansat şi cântat peste 3000 de copii, parinţi şi bunici, copiii au alergat între colţul special amenajat pentru tuns, coafat sau doar ciufulit unde şi-au putut schimba look-ul, între maratonul de desenat 101 ştrumfi şi circuitul celor patru probe - puzzle, ştrumfo-sotronul, mini-popice şi mini-fotbal.

Copiii au putut urca pe scenă pentru a primi titlul de: "Ştrumful-Poet" - oferit celui care a spus cea mai frumoasă poezie, "Ştrumfiţa" - oferit fetiţei cu buclele cele mai frumoase şi "Ştrumful-Ştie-Tot", un titlu oferit aceluia care a răspuns corect la 10 întrebări din lumea ştrumfilor. Micuţii nu au ratat nici zona de colorat şi desenat, unde au avut de colorat câte un ştrumf la alegere. Alături de diplome, copiii şi părinţii au fost răsplatiţi cu sute de premii constând în produse din gamele Schauma, Fa şi Vademecum.

"Ne-am dorit să declarăm prima zi de vacanţă - ziua cea mai fericită din an. Şi am reuşit! Dorim să creăm o tradiţie din sărbătorirea primei zile de vacanţă, iar copiii vor şti că, după serbarea de sfârşit de an şcolar, urmează o mega-petrecere de început de vacanţă de vară" a adăugat Nadia Tătaru, directorul postului de radio pentru copii - ITSY BITSY FM.

Alături de copii, au fost Itsy şi Bitsy, Spiriduşul-nu-ştiu-cum-mă-cheamă, Zăpă, Maştera şi Piticul, personajele atât de îndrăgite ale postului de radio Itsy Bitsy FM. Nu au lipsit nici ştrumfii: 700 de ştrumfi mici pictaţi cu cerneală albastră pe obrajii copiilor au prins viaţă la petrecerea Itsy Bitsy.

Printre mii de baloane albastre Schauma, la final, în mod simbolic, toţi copiii au urcat pe scenă, unde au dat oficial startul vacanţei, suflând zeci de baloane de săpun: "Vacanţa de vară poate începe!"

Despre Schauma

Schwarzkopf prezintă noile şampoane Schauma şi Schauma Kids: pentru că numai un păr puternic este un păr frumos! Schauma este o marcă ce răspunde tuturor dorinţelor consumatorilor oferind produse de cea mai bună calitate pentru întreaga familie, de la şampoane şi balsamuri care rezolvă cele mai des întâlnite probleme ale părului, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, până la şampoane pentru copii (tip 2 in 1 - şampon + balsam). Formula Schauma conţine ingrediente unice speciale pentru fiecare tip de păr, fiind în acest moment cel mai complet brand existent pe piaţa şampoanelor din România.

Despre ştrumfi

Strumfii, care vorbesc limba ştrumfească, trăiesc undeva în pădure, în căsuţele lor în formă de ciupercă (ŞTRUMFO-CIUPERCA) şi se hrănesc cu fructe având nume ciudat - "smurfberries", un fel de .. strumf-mure. Toţi poartă pantalonaşi şi căciuliţe albe şi, câteodată, un obiect care le conturează personalitatea - o floare, un creion după ureche. Cu excepţia Marelui Ştrumf, care are căciulă roşie şi 542 de ani, toţi ceilalţi poartă căciuli albe şi n-au trecut de 100 de ani. Societatea ştrumfilor este aproape perfectă. Sunt 101 ştrumfi, trăiesc toţi în acelaşi sat, fiecare dintre ei are calităţi unice, dar şi defecte. Reuşesc să treacă împreună peste dificultăţi, se bucură de viaţă şi se simt bine. Au poveştile şi regulile lor şi singurul lor mare necaz, într-o existenţă altminteri paşnică, e vrăjitorul Gargamel, cel care îşi petrece zilele încercând să prindă, să mănânce sau să facă orice ar putea să-i distrugă pe ştrumfi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9297
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6851
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0142
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7419
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.1673

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro