Crypto

SUMMIT EUROPEANNoile tulpini Covid-19

J.P.
Internaţional / 21 - 22 ianuarie

Noile tulpini Covid-19

Actualizare - ORA 24:01 - Charles Michel a declarat că certificatul de vaccin ar trebui să conţină aceleaşi elemente în toate ţările.

Charles Michel: "Ar trebui să putem fi de acord asupra unor elemente comune pentru certificatul de vaccin. Considerăm că posibila utilizare acestui certificat în scopuri de călătorie necesită discuţii suplimentare."

---

Actualizare - ORA 23:55 - "O zonă roşu închis ar arăta că în această zonă, virusul circulă la un nivel foarte înalt", a declarat preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

"Persoanele care călătoresc din zone roşii închise ar putea fi obligate să facă un test înainte de plecare, precum şi să stea în carantină după sosire."

Acest sistem s-ar aplica pentru călătoriile în interiorul UE, a spus ea.

Von der Leyen a spus că odată cu creşterea infecţiilor şi cu variantele contagioase ale virusului care se răspândesc rapid, călătoriile neesenţiale ar trebui "descurajate puternic" în UE, dar lucrătorii şi bunurile esenţiale trebuie să poată trece frontierele fără probleme.

Noile tulpini Covid-19

---

Actualizare - ORA 23: 51 - Ursula von der Leyen: "În urmatoarele luni vom avea mai multe vaccinuri decât putem folosi. După validarea vaccinului de la Monderna, 85% din populaţie Uniunii Europene poate fi vaccinată."

Preşedintele Comisiei Europene a mai spus că UE va ajuta şi ţările sărace să se vaccineze: "Să nu uitam de statele sărace, trebuie să le ajutam şi pe ele. UE promite sa dea accesul acelor state la vaccin. Această distribuire se va face fără împiedicarea vaccinurilor naţionale. Este foarte important să ne vaccinam cât mai repede ca să nu apară noi tulpini."

Noile tulpini Covid-19

---

Actualizare - ORA 23:49 - Ursula von der Leyen: "Trebuie să urmărim problemele create de noua tulpină de covid"

De asemenea, domnia sa a mai declarat că "Trebuie să utilizăm dozele nefolosite pe care le avem. Dorim să dăm o predictibilitate mai mare a vaccinului."

---

Actualizare - ORA 23:45 - Charles Michel a declarat: "Liderii UE vor ca vaccinarea să fie accelerată."

Preşedintele Consiliului European a precizat faptul că "timpurile de livrare trebuie respectate şi vaccinul trebuie distribuite în mod egal."

Noile tulpini Covid-19

---

Liderii Uniunii Europene s-au reunit în sistem de videoconferinţă, într-o şedinţă a Consiliului European pentru a discuta despre coordonarea răspunsului la pandemia de COVID-19, inclusiv despre oportunitatea introducerii unor certificate de vaccinare.

Ulterior, Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi preşedintele Consiliului European, Charles Michel au ţinut o conferinţă de presă online.

Opinia Cititorului ( 6 )

 1. Acești băieți trebuie sa explice cine a decis vaccinarea populației globului fără un vot democratic înaintea acestei decizii.

  1. Alta prostie marca "Inginerul semidoct": populatia globului poate vota democratic?!

  ceea ce spun indivizii din articol cheama dupa sine o alta concluzie, nesanitara :) ca sa zic asa....

  incepe ruperea UE prin conditionarea (si limitarea) liberei circulatii in UE.  

  1. ... scenariu de film stiintifico fantastic: ... o pandemie loveste lumea ... mega corporatiile ofera solutia: ... tehnologia patentata arn-mesager ... "mesagerul" se fixeza in organism ... pandemia nu trece ... se insista pe certificate electronice pentru libera circulatie si divertisment ... la inceput, e doar o aplicatie pe telefon oferita celui ce a primit "mesagerul" ... aplicatia genereaza statistici ... o criza economica, urmata de o criza alimentara loveste lumea ... guvernele nu au solutii ... populatia se revolta impotriva guvernelor ... solutiile apar oferite de mega corporatii via organizatii internationale ... guvernele nu mai pot garanta stabilitatea si drepturile si libertatile cetatenesti ... tribunale arbitrare internationale confera drepturi extinse mega corporatiilor si organizatiiolr internationale ... noile institutii "public"-private incep a revendica drepturi de proprietate intelectuala asupra tehnologiilor mesager ... statisicile exista si se insista ca purtatorii au beneficiat de drepturi extinse, exceptionale ... populatia se revolta dar statele nu le pot oferi protectie ... ordinea este restabilita cu drone ... cateva state bogate, ce au reusit sa-si salveze suveranitatea, revendica co-proprietate pe noile tehnologii pe motiv ca au fost achizitionate la supra pret ... la scurt timp sucomba imperativelor noilor tribunale ... o noua dezordine se asterne ... o personalitate deosebita iese in evidenta si promite salvarea ... populatia se divide si incep noi conflicte ... misticismul devine noul imperativ ... salvarea e o iluzie dar multi se incred ... credinta lor este gresit indreptata ... mai trec cativa ani ... intre timp oameni incep a intrevdea adevarul... ... aceasta opinie este o speculatie si nicidecum nu ar trebui tratata ca stire ...

   e chiar interesant ce zici tu.

   m-ai pus pe ganduri.  

  Când o secvențiere arată o variantă mutantă, e. g. varianta britanică, se caută febril traseul, lanțul, de întrare în țară.. . Ce garanții sunt că mutații similare nu se pot întâmplă, total independent, în diferite țări? Are cineva un răspuns cu argumente logice?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

02 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8747
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4161
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6329
Gram de aur (XAU)Gram de aur225.4539

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro