Abonament gratuit

Ţara noastră, în topul celor mai bune destinaţii de vacanţă pentru 2015, realizat de Lonely Planet

Ziarul BURSA #Companii #Turism /

Unul dintre cele mai puternice ghiduri turistice din lume, Lonely Planet, plasează România în topul celor mai bune destinaţii de vacanţă pentru 2015, prin prisma raportului ofertă turistică - preţ, potrivit Departamentului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism.

Florin Jianu, ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism, Florin Jianu, a declarat: "Este o premieră pentru ţara noastră. După zece ani, de când Lonely Planet realizează topurile anuale «Best in Travel», România este inclusă în celebrele clasamente printre cele mai rentabile destinaţii ale anului 2015. Acest lucru reprezintă încă o dovadă a faptului că România devine din ce în ce mai vizibilă pe harta turismului mondial şi confirmă tendinţele anticipate de specialişti. România are potenţial, iar prin instrumente create să vină în sprijinul turismului sunt convins că putem performa şi urca în topul destinaţiilor".

În topul realizat de cei de la Lonely Planet, România ocupă locul al nouălea, fiind depăşită de Tunisia, Africa de Sud, Shanghai, Samoa, Bali, Uruguay, Portugalia, Taiwan.

Autorii Lonely Planet despre România precizează: "Naţiunile din Estul Europei apar frecvent în listele celor mai bune destinaţii accesibile din punct de vedere financiar, dar cazul României este unul 100% garantat. Acum este conectată solid cu restul Europei prin linii aeriene low-cost, iar condiţiile de cazare sunt comparabile, la toate categoriile de preţ, cu cele din destinaţiile mai cunoscute ale regiunii. Bucureştiul este un exemplu în acest sens, unde hotelurile primesc mai ales călători de business, astfel încât sezonul de vacanţe este, în mod neobişnuit, un extra-sezon turistic. Mai departe de aici, există cazări la case, accesibile, în sate medievale, castele spectaculoase şi Delta Dunării, unică, cel mai bine de explorat cu bacuri ieftine, chiar dacă încete".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS