TenarisSilcotub acordă 248 de burse Roberto Rocca pentru elevi din licee tehnice

T.B.
Companii / 24 mai

TenarisSilcotub acordă 248 de burse Roberto Rocca pentru elevi din licee tehnice

TenarisSilcotub este consecvent în strategia de sustinere a educaţiei tehnice şi premiază, într-o nouă ediţie a Programului de Burse Roberto Rocca, elevi care studiază profile tehnice în Zalău, Călăraşi şi Câmpina, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei.

Elevii premiaţi studiază în cadrul a şapte licee tehnice din judetele Sălaj, Călăraşi şi Prahova, conform sursei.

Potrivit comunicatului, "Programul de Burse Roberto Rocca pentru liceenii pasionaţi de domeniul tehnic deja are tradiţie în comunitatea noastră şi reprezintă o recunoaştere pentru rezultatele educaţionale, dar şi consecvenţa şi determinarea elevilor de a-şi atinge obiectivele. 30% dintre bursierii din acest an au mai obţinut cel puţin o dată bursa Roberto Rocca, pe perioada liceului", declară Codruţa Hodrea, Community Relations Manager, TenarisSilcotub.

În acest an au fost premiaţi 248 de elevi cu performanţă ridicată la învăţătură, după un procesul de selecţie care a inclus teste de matematică şi logică. Comunitatea de bursieri din acest an este formată din 53 de eleve şi 195 de elevi care îşi văd viitorul practicând o meserie tehnică după terminarea liceului sau a unei facultăţi de profil, informează compania.

Potrivit sursei menţionate, "Întregul proces de participare la bursele Roberto Rocca, a avut pentru noi doar aspecte pozitive. Elevii au apreciat sprijinul financiar iar câştigarea bursei i-a motivat şi responsabilizat pe fiecare dintre ei. Orice sumă în sprijinul educaţiei, în special a celui tehnologic ne ajută să obţinem rezultate durabile şi să contribuim la viitorul acestor elevi. Năprădean Horaţiu, Director Liceul Tehnologic "Gheorghe Pop de Băseşti".

În prezent, în cadrul TenarisSilcotub, 40% din personalul de producţie este reprezentat de tehnicieni ce provin de pe băncile liceelor partenere, conform datelor din comunicat.

"Întregul proces de selecţie mi s-a părut foarte bine organizat şi uşor de gestionat. Am primit cu multă bucurie vestea că sunt printre câştigătorii bursei. Am folosit suma primită pentru achiziţia unui laptop şi a unei imprimante, esenţiale pentru proiectele şcolare. Pe viitor, îmi doresc să obţin o notă bună la bacalaureat, pentru a-mi putea urma visul de a fi student", adaugă Simina, una dintre câştigătoarele burselor, adaugă sursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6576
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2114
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9174
Gram de aur (XAU)Gram de aur347.5083

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb