Abonament gratuit

Teodor Meleşcanu validat în funcţia de preşedinte interimar al Partidului Forţa Naţională

F.F.
Politică /

Teodor Meleşcanu validat în funcţia de preşedinte interimar al Partidului Forţa Naţională

Consiliul Naţional al Partidului Forţa Naţională (PFN) a validat numirea în funcţia de preşedinte interimar al formaţiunii a lui Teodor Meleşcanu, preşedintele Senatului.

De asemenea, Graţiela Gavrilescu a fost aleasă în funcţia de prim-vicepreşedinte al PFN, iar deputatul Ştefan Băişanu - purtător de cuvânt al partidului.

Meleşcanu a declarat, cu această ocazie, că PFN este un partid de centru, cu preocuparea de a contribui cu adevărat la revigorarea României, la crearea unei platforme civice şi politice care să asigure progresul.

"Cu ocazia discuţiilor de astăzi au fost validate toate poziţiile de preşedinţi judeţeni, la nivelul partidului, la nivelul ţării, la nivelul Bucureştiului, şi avem deja o structură care se constituie dintr-un nucleu central dur, cu toţi liderii judeţeni şi mai ales cu foarte mulţi tineri care s-au alăturat partidului. Suntem un partid de centru, nu avem afilieri din niciun fel de parte, preocuparea pentru noi este de a contribui cu adevărat la revigorarea României, la crearea unei platforme civice şi politice care să asigure progresul social, economic, în favoarea românilor", a precizat Meleşcanu.

Liderul PFN a adăugat că partidul său va participa la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, menţionând că se sprijină pe aproximativ 20% din electorat.

Potrivit acestuia, PFN nu este interesat de crearea unor dispute şi nu doreşte ca dezbinarea din România să continue.

La rândul său, secretarul general al partidului, Mircea Găinuşe, a spus că PFN este un "partid naţional şi naţionalist luminos", cu reprezentare în Parlamentul României, întrucât are organizaţii judeţene în toate judeţele ţării şi în toate sectoarele Bucureştiului.

Potrivit acestuia, PFN este un partid de gândire "exclusiv românească, nu este un partid pivot, coordonat din afara ţării sau de forţe oculte din interior".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Melescanu are tot viitorul în fața....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie