The Bucharest Hackathon se organizează în weekendul 13-14 aprilie 2024

R.S.
Comunicate de presă / 3 aprilie

Andrei Pitis, CEO & co-founder Genezio

Andrei Pitis, CEO & co-founder Genezio

Peste 200 de programatori experimentaţi vor participa, în weekendul 13-14 aprilie 2024, la The Bucharest Hackathon, un eveniment aflat la a doua ediţie şi care îşi propune să creeze cea mai mare comunitate de programatori din România, pasionaţi de tehnologie nouă. Câştigătorii hackathonului vor primi premii în valoare totală de peste 30.000 de dolari.

"Bucureştiul este epicentrul inovaţiei tehnologice şi al proprietăţii intelectuale, atrăgându-i pe cei mai străluciţi profesionişti din România şi din regiune. Comunitatea de developeri care construieşte unelte tehnologice avansate, AI si blockchain, se reuneşte din nou, de această dată într-o locaţie încărcată de istorie din centrul oraşului. Genezio este platforma care a demonstrat la multe hackathoane că echipele care o folosesc câştigă detaşat, datorită uşurinţei cu care dezvoltă soluţiile. Ne aşteptam ca pe podium să fie mai multe echipe care să fi folosit Genezio", a declarat Andrei Pitis, CEO & co-founder Genezio.

"The Bucharest Hackathon este mai mult decât o competiţie, este o oportunitate de a crea, de a învăţa şi de a colabora cu oameni pasionaţi din toată ţara, pentru a construi lumea digitală de mâine.

Fiecare linie de cod poate ascunde o poveste fascinantă şi suntem convinşi că şi această ediţie a hackathon-ului va fi o experienţă unică, plină de provocări şi satisfacţii, care le va oferi participanţilor ocazia să creeze poveşti unice pentru proiectele pe care le vor dezvolta.

Bware Labs este în continuare alături de participanţii care vor folosi tehnologia blockchain şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem cât de ambiţioase vor fi aplicaţiile înscrise în această ediţie.", a spus Flavian Manea, CEO al Bware Labs.

"Continuăm parteneriatul cu The Bucharest Hackathon, de data aceasta în calitate de partener principal. MultiversX oferă infrastructură robustă programatorilor care vor să-şi pună în practică ideile. S-a dovedit deja că există un potenţial uriaş din rândul participanţilor trecuţi, aşa că suntem încântaţi să vedem ce soluţii construiesc concurenţii din anul acesta folosindu-se de tehnologia pe care am dezvoltat-o. În plus, echipa MultiversX o să fie prezentă la eveniment pentru a mentora participanţii şi a contribui la îmbunătăţirea proiectelor şi, eventual, chiar a le aduce în ecosistemul nostru." a spus Daniel Şerb, VP of Business Development al MultiversX.

The Bucharest Hackathon va avea loc în perioada 13-14 aprilie, la Teatrul Odeon, Sala Studio din centrul Bucureştiului, iar participantii vor sta peste noapte la locaţie pentru a lucra la proiectele lor. Înscrierile în program se pot face până pe 10 aprilie 2024.

La The Bucharest Hackathon programatorii pot lucra pe orice proiect software sau hardware care foloseşte tehnologiile blockchain, AI şi DevTools. Echipele vor fi formate din câte 2-4 membri.

Partenerii principali ai evenimentului sunt companiile Bware Labs, Genezio şi MultiversX, iar printre partenerii acestei ediţii a The Bucharest Hackathon se află companiile Stripe, PiSquared, Google, XoXno, Amazon Web Services, Orange, Blue, Good Routine, Domeniile Averesti, Nespresso, Aqua Carpatica, Komoder.

În cadrul hackatonului vor fi oferite mai multe premii cu o valoare totală de peste 25.000 de dolari. Juriul este format din antreprenori din IT şi executivi de top cu roluri în departamentele tehnice din companiile: genezio, Bware Labs, MultiversX, Stripe, PiSquared, Google, XoXno, Amazon Web Services.

The Bucharest Hackathon îşi doreşte să devină un eveniment recurent în care programatorii să înveţe unii de la alţii şi să lucreze împreună la rezolvarea problemelor globale încă nerezolvate, într-un cadru plin de distracţie şi creativitate, contribuind astfel la modelarea unui viitor mai frumos prin tehnologie.

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9751
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5879
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0460
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8059
Gram de aur (XAU)Gram de aur351.6538

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
ccib.ro
tophotelconference.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb