The Group lansează agenţia Digital Data Capital

F.D.
Companii / 17 aprilie

Iulian Vegheş, Managing Partner al Digital Data Capital

Iulian Vegheş, Managing Partner al Digital Data Capital

The Group lansează o nouă agenţie de marketing digital, specializată în configurarea campaniilor de comunicare şi vânzări prin analizarea în profunzime a datelor relevante pentru publicurile ţintă, conform unui comunicat de presă al companiei.

Digital Data Capital utilizează instrumente digitale inovatoare, realizează segmentări detaliate ale bazei de potenţiali cumpărători, selectează cu precizie profilul dezirabil pentru fiecare mesaj de publicitate sau vânzări, pentru a concepe şi livra mesaje personalizate către fiecare consumator.

Compania propune un model personalizat de creştere a vânzărilor, bazat pe identificarea şi targetarea cu precizie a mesajului publicitar pentru profilul potrivit de consumator, respectiv pentru consumatorul predispus la a fi transformat în client pe termen lung.

Digital Data Capital va acoperi aria competitivă a publicităţii online, prin integrarea pe criterii de eficienţă a celor mai bune tactici provenite din SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), e-mail marketing, CRM şi automatizări de comunicare, va oferi servicii de optimizare a achiziţiei de clienţi noi şi de consolidare a loialităţii cumpărătorilor existenţi pentru brandurile aflate în portofoliul său. Serviciile agenţiei beneficiază de expertiza, resursele şi instrumentele exclusive ale departamentelor de Data Analytics şi Data Science. În acest fel, clienţii agenţiei vor beneficia de strategii personalizate de marketing, dezvoltate pe mase largi de consumatori, strategii care pornesc de la modelări data centric şi customer centric.

"The Group evoluează constant pentru a putea oferi clienţilor săi cele mai profesioniste şi inovatoare soluţii de comunicare. Lansarea Digital Data Capital este un demers prin care propunem profesionalizarea accentuată, integrată a componentelor publicităţii online şi saltul către soluţii inteligente de care brandurile au nevoie. Experienţa consolidată a echipei Digital Data Capital, corelată cu resursele avansate de analiză a unor volume enorme de date şi cu excelenţa profesională a serviciilor The Group, permit ca noi să putem realiza cu adevărat, de acum, acest lucru: personalizarea mesajelor la scară largă, foarte rapid, în cel mai rentabil mod cu putinţă pentru fiecare brand", a declarat Zoltan Szigeti, Preşedinte The Group.

Digital Data Capital întruneşte, în prezent, o echipă de specialişti cu peste 15 de ani de experienţă atât pe piaţa din România, cât şi pe piaţa internaţională, în industrii diverse precum banking, IT&tech, home&deco, fashion, ecommerce, health etc.

"Oferim clienţilor una din cele mai experimentate echipe de marketing digital din România. Seniorii echipei au peste 15 ani de experienţă în gestionarea proiectelor de promovare online. Pe lângă expertiză, oferim o abordare solidă care porneşte de la nevoia de business a clienţilor noştri şi care e consolidată prin ancorarea puternică în date. Exact din acest motiv, departamentele de Data analytics şi Data science reprezintă inima fiecărui demers", susţine Iulian Vegheş, Managing Partner al Digital Data Capital.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5756
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0327
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8203
Gram de aur (XAU)Gram de aur355.5761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ccib.ro
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb