Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

TUDOREL TOADER, ÎNTREBAT DESPRE MOŢIUNEA ÎMPOTRIVA SA:"Nu mă cuprind emoţiile, pentru că realmente n-am de ce"

I.M.
Politică /

Tudorel Toader

Tudorel Toader

Ministrul Justiţei, Tudorel Toader, spune că nu a fost preocupat să recepteze semnale privind modul în care vor vota reprezentanţii PSD la moţiunea împotriva sa care urmează să fie dezbătută în Senat şi că nu a discutat despre moţiune nici cu preşedintele Senatului, nici cu premierul. "De la ce să mă salveze? Sunt într-un pericol, sau în ce", a spus Toader, întrebat dacă aşteaptă să fie salvat de votul social-democraţilor.

"Eu nu-mi pun problema: încrezător în ce? Pentru că dânşii au deplina libertate să se exprime prin vot, eu am deplina obligaţie să-mi îndeplinesc misiunea de ministru cât sunt ministru. În rest, nu mă cuprind emoţiile, pentru că realmente n-am de ce" a afirmat Tudorel Toader astăzi, conform News.ro.

"Nu am semnale, practic nici n-am fost preocupat de a recepta astfel de semnale" a adpugat Toader, întrebat ce semnale are cu privire la votul reprezentanţilor PSD la moţiunea împotriva sa care urmează să fie dezbătută în Senat.

Totodată, întrebat dacă a discutat cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, despre moţiunea care îl vizează şi care urmează să fie dezbătută în Senat, ministrul Justiţiei a spus că "nu era loc de moţiune", întrucât era cu studenţii veniţi de la Iaşi în Bucureşti.

Acesta a spus că nici cu premierul Viorica Dăncilă nu a discutat cu privire la situaţia sa.

"Poate chiar nu-i bine să discut, să nu spuneţi dumneavoastră că am încercat să influenţez o astfel de decizie".

Toader a fost ironic în momentul în care a fost întrebat de către un jurnalist dacă s-a gândit să facă un pas în sapte având în vedere criticile aduse de liderii PSD: "Uitaţi, îl fac, am făcut doi" a spus ministrul, conform News.ro.

De asemenea, întrebat dacă ia în calcul o demisie, ministrul Justiţiei a răspuns: "Orice variantă este posibilă, dar eu am spus şi repet, fără ca să deduceţi altceva, faptul că voi rămâne în minister şi că-mi voi îndeplini obligaţiile până în momentul în care în Moniotrul Oficial apare cu nume şi prenume un alt ministru".

Toader a spus că după ce nu va mai fi ministru se va întoarce la Iaşi, unde îşi va relua atribuţiile de rector al universităţii, funcţie din care în prezent este suspendat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019
DTLAWYERS
Apanova
Topul Naţional al Firmelor 2019
Energy Transition 2019
Business Card
BTPay
Centrul de conferinţe Sheraton
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS