TURCAN:"Echipele de vaccinare sunt pregătite să gestioneze imunizarea persoanelor vulnerabile beneficiare de servicii sociale"

J.P.
Politică / 11 ianuarie

"Echipele de vaccinare sunt pregătite să gestioneze imunizarea persoanelor vulnerabile beneficiare de servicii sociale"

Centrele şi echipele de vaccinare sunt pregătite să gestioneze, în a doua etapă, imunizarea persoanelor de peste 65 de ani sau a adulţilor cu boli cronice, indiferent de vârstă, beneficiari ai serviciilor sociale, a anunţat ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, a declarat pe pagina de Facebook Raluca Turcan.

Turcan: "După cum am anunţat, în scurt timp vom prezenta proiectul de lege privind măsurile de protecţie socială destinate consumatorilor vulnerabili, proiect aflat în transparenţă publică şi pe care l-am analizat deja împreună cu partenerii sociali, în cursul săptămânii trecute. Potrivit proiectului, administraţiei locale îi revine responsabilitatea de stabilire a drepturilor în ceea ce priveşte acordarea ajutoarelor de încălzire şi a suplimentului pentru energie, dar şi de plată în cazul ajutorului pentru lemne, cărbuni, combustibili către beneficiari. Din acest motiv, am considerat necesară implicarea reprezentanţilor autorităţilor locale în îmbunătăţirea proiectului şi acesta a fost unul dintre obiectivele întâlnirii de azi."

Al doilea subiect abordat, potrivit ministrului, a fost derularea primei etape a campaniei de vaccinare, care include personalul de îngrijire la domiciliu şi din serviciile rezidenţiale şi medico-sociale.

"Este important ca autorităţile locale să poată furniza atât condiţii pentru ca centrele de vaccinare să funcţioneze eficient, cât şi toate informaţiile pentru a convinge beneficiarii să ia decizia corectă, în acest context epidemiologic: aceea de a-şi face vaccinul. Am primit asigurări că centrele şi echipele de vaccinare sunt pregătite să gestioneze, în a doua etapă, imunizarea persoanelor de peste 65 de ani sau a adulţilor cu boli cronice, indiferent de vârstă, beneficiari ai serviciilor sociale", a precizat Raluca Turcan.

Opinia Cititorului ( 3 )

 1. MINCINOASO. Pensiile care trebuiau platite pe 5,6,7 ianuarie,nu s-au platit nici acum.Pe unde ai ocupat functii in statul roman,ai lasat in urma ta,numai nenorociri.! Intreaba la oficiul postal 18 din baneasa de ce nu au platit pensiile.!

  Va fi un fiasco cu cât ne indeiart mai mult de marile orașe

  O campanie corect organizată ar fi trebuit să aibă deja instalate corturi in piețele civice centrale ale orașelor, unde sa se poată duce oricine din grupele de risc. 

  MAI PASARICA

  BAG SEAMA CA SI LA ACEST MINISTER TOT CE A CONSTRUIT PREDECESOAREA TA ESTE DEJA DARAMAT! 

  nu vrei sa sa-ti vezi de treaba si sa ne lasi cu ale noastre? 

  duteeee si lasa-neeee!!!!

  alergi prea mult pe banada de alergare adusa in biroul tau si nu mai ai timp sa gandesti!!!!! 

Ziarul BURSA

27 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 27 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

26 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0195
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4869
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1954

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro