USR a ales candidaţii pentru alegerile locale din 2024, din judeţul Braşov

S.B.
Politică / 9 decembrie 2023

USR a ales candidaţii pentru alegerile locale din 2024, din judeţul Braşov

USR şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile locale din 2024, din judeţul Braşov. În urma votului membrilor, Allen Coliban a fost reales candidatul USR la funcţia de primar al municipiului Braşov, pentru un nou mandat, iar senatorul Irineu Darău a fost ales candidatul USR pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, informează news.ro.

USR anunţă, sâmbătă, într-un comunicat de presă, că şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile locale de anul viitor în principalele localităţi.

Astfel, Allen Coliban a fost reales candidatul USR la funcţia de primar al municipiului Braşov, pentru un nou mandat, iar senatorul Irineu Darău a fost ales candidatul USR pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov.

"USR a ales şi candidaţii pentru municipiile Săcele şi Codlea: Daniela Olariu, jurist şi antreprenor de 15 ani, este candidatul USR pentru Primăria municipiului Săcele, iar Alexandru Săbădaşu, în prezent consilier local, este candidatul USR pentru Primăria municipiului Codlea", a mai transmis formaţiunea.

De asemenea, în oraşul Râşnov, din partea USR va candida Horia Motrescu, consilier local şi liderul grupului USR din Consiliul Local Râşnov. La alegerile din 2020, Horia Motrescu a obţinut încrederea a 30% dintre râşnoveni.

În comuna Sânpetru, actualul primar Marian Arhire va fi candidatul USR pentru un nou mandat. În acest moment, comuna Sânpetru are semnate proiecte de finanţare nerambursabilă de peste 5 milioane de euro, lucru care până acum nu s-a întâmplat în vechea administraţie.

"Continuăm proiectele începute în beneficiul Braşovului. Am cerut votul braşovenilor în 2020 într-un moment pe care l-am descris ca fiind un moment critic, esenţial pentru dezvoltarea oraşului. Pe toate direcţiile de dezvoltare, Braşovul avansează. Avem de trei ori mai multe proiecte decât a avut vechea administraţie, avem finanţări pentru aceste proiecte. Braşovul este pe primele locuri în ceea ce priveşte atragerea de fonduri: avem 1.2 miliarde de lei aprobate prin PNRR şi alte surse nerambursabile. Avem cel mai ambiţios proiect de investiţii în educaţie, avem două creşe şi o gradiniţă finalizate, iar altele sunt în faza de şantier şi de pregătire. Braşovul se dezvoltă într-un ritm accelerat şi sustenabil şi avem motive de mândrie legate de oraşul nostru. Ţin să mulţumesc braşovenilor pentru implicare şi pentru încrederea pe care ne-au acordat-o mie şi echipei", a declarat Allen Coliban, primarul Braşovului.

Formaţiunea anunţă că, în 2024, "USR oferă românilor şi braşovenilor o alternativă viabilă la cele două blocuri toxice: sistemul învechit al PSD-PNL care şi-a demonstrat limitările în ultimii peste 30 de ani şi varianta extremistă, anti-europeană, care nu reprezintă viitorul nici pentru România, nici pentru Braşov".

"Îmi doresc un judeţ echilibrat, cu mai mulţi poli de dezvoltare şi fără zone uitate. Consiliul Judeţean trebuie să devină un liant între administraţii, indiferent de culoarea politică, să faciliteze proiecte mari şi să atragă susţinere pentru Braşov de la nivel naţional. Vreau ca pe axa local-judeţean-naţional să ne luptăm pentru sănătate, educaţie, infrastructură şi atractivitate pentru business - pentru ceea ce merităm cu toţii, în fiecare comunitate în parte", a declarat Irineu Darău, senator şi preşedintele USR Braşov.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Bună ziua numai vorbe în vint să-mi spuneți ce realizări ați făcut pt brașoveni într-un mandat de 4 ani nimic concret. Să deschis aeroportul de la Ghimbav nu sinteti în stare să luați o hotărâre pt prelungirea programului de funcționare24/24/7 bn trebuie să faceți ceva pt comunitate bv nu să dormim și să luăm bani ne munciți.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Feb. 2024
Euro (EUR)Euro4.9753
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5970
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2177
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8238
Gram de aur (XAU)Gram de aur298.9173

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb