ICT

USR şi PLUS au fuzionat

J.P.
Politică / 16 aprilie

USR şi PLUS au fuzionat

Fuziunea dintre USR şi PLUS a fost aprobată, astăzi, de către Curtea de Apel Bucureşti, a anunţat alianţa.

"Acesta este singurul proiect politic reformist care s-a construit în ultimii ani în România la care am pus umărul, în ciuda celor care ne-au tot pus piedici la fiecare pas. Este un proiect politic de viitor care are deja în istoric patru campanii electorale duse împreună, cu rezultate bune, un proiect politic în care lucrăm ca o singură echipă de mai bine de doi ani", se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de USR PLUS.

Copreşedintele Dan Barna a precizat că decizia de vineri aşază alianţa "în logica unui partid puternic, care a adunat împreună cele mai importante energii de schimbare şi reformă din societatea românească".

"Le mulţumesc colegilor mei din USR şi PLUS care au avut tăria şi înţelepciunea de a trece peste toate dificultăţile inerente pentru a construi o alternativă cu adevărat credibilă pentru ceea ce înseamnă acea Românie modernă şi europeană pe care o aşteptăm. Îi mulţumesc lui Dacian Cioloş pentru echilibrul şi perseverenţa de a fi parteneri în acest proiect şi de a construi împreună o forţă politică credibilă", a declarat Barna, citat în comunicat.

Şi copreşedintele Dacian Cioloş a evidenţiat că, "de mai bine de doi ani, cele două partide, USR şi PLUS, au fost în logica unei singure echipe".

"Suntem de azi un sigur partid, unul puternic, cu cea mai mare dorinţă de reformare a ţării, un partid cu aleşi locali, naţionali, europeni şi cu membri în Guvern. Fuziunea este, de astăzi, definitivă, în ciuda multora care au încercat să împiedice acest moment. Îi mulţumesc lui Dan Barna pentru că am reuşit să aducem proiectul politic în acest punct", a afirmat Cioloş.

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. de supărare au trras si ei o linie ....."liniuță de unire" sau cràtimă

  folosită în scrierea limbii române pentru a marca rostirea împreună a două cuvinte diferite, in scrierea unui cuvânt compus, ale cărui elemente alcătuitoare își mai păstrează ceva din independența cum este exemplul nostru "Făt-Frumos" si "gură-cască " 

  sa nu uitam : cràtimă (LINIUȚĂ DE UNIRE ȘI DE DESPĂRȚIRE ) ca si simbol " - " adica minus 

  poate rezulta USR - plus (USR minus plus) sau minus "ce e in plus" ? 

  acum nu stim : plus e in USR sau USR e in plus ? sau au fuzionat ca sa fie toti in plus ? 

  Neomarxistii astia se inteleg precum dracul cu tamaia! Dar, daca le-a sosit ordinul pe unitate, ce puteau sa faca niste slugoi progresiti ca ei?

  noua sigla defineste mai mult decat clar ca suntem in fata unui ceva neterminat (ca si membrii sai):

  USR PLUS 

  plus, ce 

  plus care 

  plus candetc

  este curat murdar.....! 

  Bine ca au reusit sa se uneasca acum ca la viitoarele alegeri nu stiu daca mai apuca parlamentul....Pacat sunt baieti tineri dar nu au caracter...

  Care este parinte 1 si care este parinte 2? adica, care i-o trage partenerului? Daca roata motrice a zis ca e mai bine sa traiasca in grup, diversi amatori le-o pot trage?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro