VALERIU GHEORGHIŢA:"Studenţii la medicină ar putea face parte din echipele de vaccinare"

J.P.
Politică / 12 ianuarie

"Studenţii la medicină ar putea face parte din echipele de vaccinare"

Studenţii la medicină ar putea face parte din echipele de vaccinare, a declarat, marţi, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghiţă, care a precizat că s-a întâlnit cu rectorii universităţilor de profil pentru a stabili un acord în acest sens, conform Agerpres.

"Am avut întâlniri şi discuţii cu rectorii universităţilor de medicină şi farmacie în ideea de a stabili un acord cu direcţiile de sănătate publică, tocmai pentru a permite studenţilor la medicină să efectueze activităţi de voluntariat în echipele de vaccinare. Aşteptăm aceste liste în perioada imediat următoare, iar în ceea ce priveşte capacitatea sau resursa umană de a deservi aceste centre de vaccinare, de la nivelul fiecărui judeţ, am primit un necesar de resursă umană care acoperă nevoile acestui moment. Dar ceea ce se aşteaptă este o precizare a modalităţilor prin care fiecare persoană din echipa de vaccinare va fi plătită", a explicat dr. Gheorghiţă într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

Întrebat cine va putea participa, dr. Gheorghiţă a vorbit despre medici de medicină şcolară, asistenţi medicali comunitari şi personal din alte tipuri de specialităţi medicale care vor să facă parte din echipa de vaccinare.

"Problema resursei umane afectează toate ţările şi nu este o particularitate a României", a menţionat acesta.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. MARS FETITA MUISTA L. G. B.T.ISTA. CU FIGURA NIMFOMANA NUMAI DUPĂ SUPTPULELII REGRETATUL FAMILIEI CARE EȘTI. DE CE NU SA VACCINAT PRIMUL PREȘEDINTELE VOSTRU IUBIT L. G. B.T.IST MUIST, W. C. UL. PUBLIC AL OCCIDENTALILOR CARE LA PUS PREȘEDINTE ȘI GAY LOR DE LA BRUXELLES ȘI ACEST GUVERN CRIMINAL SATANIST, ANTI CRISTI, ANTIROMANESC.. DRAGI ROMANII NU VA VACCINATII. ACESTE SLUGII ALE LUI ANTI CRISTI NE ASCUND ADEVĂRUL. O SA VEDEȚI CA PESTE CITE VA LUNII O SA NE NUMĂRĂM 1000_1500 DE DECESE PE ZI. CREDEȚI CA LA W. C. UL. PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES ELTON JOH(N) ANUS II PASA DE NOI SA U ARE VREO REMUȘCARE. NU A AVUT NICI O REMUȘCĂRE CIND A COMANDAT MASACRUL DE LA COLECTIV PENTRU O BUCATA DE CIRNAT BELITA CU PAR ȘI DOUA OUA(65 DE DECESE ȘI 300 DE OAMENI NEVINOVAȚI DISTRUȘI PE VIATA). POATE PUTEȚI DORMI BINE CRIMINALILOR CARE ATI PUS LA CALE ACEST ATENTAT CA SA SE SIMTĂ FOARTE BINE ȘI CONFORTABIL PREȘEDINTELE VOSTRU IUBIT SUGALAUL, BULANGIUL, POPONAR UL E LONDRA JOH(N) ANUS.

    pe langa bani li s-ar putea echivala creditele universitare acordate pentru practica medicala prestata (sau orice alta forma de beneficiu in-house , la nivelul facultatii).

    Fiecare student trebuie sa aiba un numar de ore de practica - pentru care primesc niste credite universitare.

    Pot exista stimulente si la nivelul actului de invatamant (extra puncte la examen din partea profesorilor, etc).  

Ziarul BURSA

27 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 27 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

26 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0195
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4869
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1954

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro