Vânzările "Orange" cresc datorită subsidiarei din Spania

Ziarul BURSA #Internaţional / 28 aprilie 2017

Vânzările "Orange" cresc datorită subsidiarei din Spania

Grupul francez de telefonie "Orange" SA, prezent şi pe piaţa din România, a publicat ieri o cifră de afaceri de 10,07 miliarde de euro pentru primul trimestru, în uşoară creştere (0,8%) comparativ cu cea înregistrată în perioada similară a anului trecut, şi totodată şi-a confirmat obiectivele pentru anul în curs, informează AFP.

În perioada ianuarie-martie 2017, profitul operaţional al "Orange" a crescut cu 2% în date comparabile, până la 2,6 miliarde de euro, în linie cu estimările analiştilor.

"Primul trimestru confirmă îmbunătăţirea tendinţei înregistrată în 2016. Cifra de afaceri este în creştere, graţie unor performanţe comerciale solide, în special în Franţa, Spania şi Polonia", a declarat directorul general al grupului "Orange", Stephane Richard.

În Franţa, piaţa principală a grupului "Orange", vânzările s-au stabilizat în primul trimestru la 4,43 miliarde de euro, potrivit Agerpres. Pe alte pieţe din Europa, vânzările au crescut cu 4,5%, la 2,66 miliarde de euro, graţie în special Spaniei, unde vânzările au crescut cu 8,5%, la 1,29 miliarde de euro. În Polonia, cea de-a treia piaţă europeană a grupului, vânzările au crescut cu 0,5%, până la 625 milioane de euro.

În aceste condiţii, "Orange" şi-a confirmat obiectivele pentru ansamblul acestui an, vizând un profit operaţional ajustat mai mare decât în 2016.

Pe piaţa din România, în intervalul ianuarie-martie, "Orange România" a realizat o cifră de afaceri în valoare de 246,2 milioane de euro, în creştere cu 4,6% faţă de perioada similară a anului trecut. La 31 martie 2017, "Orange România" oferea servicii mobile şi fixe pentru 10,065 milioane clienţi.

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9751
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5879
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0460
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8059
Gram de aur (XAU)Gram de aur351.6538

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
ccib.ro
tophotelconference.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb