ZIARUL BURSA

28 aprilie 2017
Ediţia din 19.04.2024
Aproximativ un sfert din oferta Digi pentru retail, subscrisă

Aproximativ un sfert din oferta Digi pentru retail, subscrisă

A.A.Piaţa de Capital / 28 aprilie 2017

Digi Communications îi avertizează pe investitori că ASF este autorizată să suspende tranzacţionarea 

Acţionarii Digi Communications vor să vândă 23,3% din companie, pentru o sumă între 826,27 milioane de lei şi 1,21 miliarde de lei

Ioana Sechel, BRK Financial Group: "Costurile finanţării pot reprezenta uneori o «piatră de moară»"

Discount pentru investitorii de retail, în primele 5 zile ale ofertei

-----------

Actualizare 15:34

Subscrierea la oferta DIGI pe tranşa de retail a depăşit cota de acţiuni garantate alocate investitorilor de retail, în prima zi a ofertei. Potrivit unui broker, s-au subscris aproximativ 734.000 acţiuni DIGI, aproximativ 25% din tranşa de retail.

Investitorilor de retail li se va acorda o alocare garantată de 100% pentru numărul maximum de 267 acţiuni oferite per investitor de retail, conform principiului "primul sosit, primul servit", până la un număr total de 534.000 acţiuni oferite.

------------

Investitorii de pe piaţa de capital pot subscrie, de astăzi, acţiuni ale companiei Digi Communications NV din Olanda, acţionarul majoritar al "RCS&RDS", în cadrul ofertei prin care un grup de acţionari vrea să vândă un pachet de aproximativ 23,3%, pentru o sumă cuprinsă între 826,27 milioane de lei şi 1,21 miliarde de lei.

EximBank, cel mai mare creditor al "Romcab"

EximBank, cel mai mare creditor al "Romcab"

ADINA ARDELEANUBănci-Asigurări / 28 aprilie 2017

EximBank este cel mai mare creditor al "Romcab", având de recuperat 210 milioane de lei, în nume propriu şi în contul statului, potrivit tabelului preliminar al creditorilor, publicat, ieri, de RTZ & Partners, administratorul judiciar al companiei.

"BNR continuă să se comporte ca un apărător al băncilor comerciale"

ÎMPRUMUTAŢII ÎN CHF REACŢIONEAZĂ LA DECLARAŢIILE OFICIALILOR DIN BANCA NAŢIONALĂ:"BNR continuă să se comporte ca un apărător al băncilor comerciale"

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 28 aprilie 2017

Banca Naţională a României (BNR) continuă să se comporte ca un apărător al băncilor comerciale, consideră membrii Grupului Clienţilor cu Credite în CHF (GCCC), care au reacţionat la declaraţiile făcute, miercuri, de oficialii Băncii Centrale (Guvernatorul Mugur Isarescu, economistul şef Valentin Lazea şi consultantul de strategie Adrian Vasilescu).

Ştefan Szabo şi Constantin Frăţilă, aleşi la conducerea Consiliului de Supraveghere al "SIF Transilvania"

Ştefan Szabo şi Constantin Frăţilă, aleşi la conducerea Consiliului de Supraveghere al "SIF Transilvania"

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 28 aprilie 2017

Actualizare 18:44

Adunarea Generală Extraordinară a "SIF Transilvania" (SIF3) întrunită astăzi (cvorumul fiind de 36,16% din capitalul social) a aprobat modificarea şi completarea actului constitutiv al societăţii, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti.

Actualizare 18:00 Ştefan Szabo a fost ales astăzi în funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere (CS) al "SIF Transilvania" (SIF3), în timp ce Constantin Frăţilă a fost ales în funcţia de vicepreşedinte

Actualizare 17:30 Constantin Frăţilă, ales membru în Consiliul de Supraveghere al "SIF Transilvania"

-------------

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a constatat existenţa unui grup de acţionari prezumat că acţionează în mod concertat în legătură cu SIF Transilvania, grup format din Frăţilă Mihaela, Frăţilă (Cociu) Maria Alexandra, Frăţilă Irina Elena, Societatea Alexa Business & Investments SRL, Societatea Administration Stock Financial SRL, Societatea Asociation Ste-Dor Finance SA şi Dorina Bălaşa, membrii acestuia deţinând împreună 7,751419% din capitalul social al SIF Transilvania, potrivit unui raport al companiei.

Legea efortului minim şi politica... la români

Cornel CodiţăEditorial / 28 aprilie 2017

Cornel Codiţă

La întrebarea, de care nu e chip să mai scăpăm de cînd e România, Românie, "De ce merge politica-democraţia, la noi, atît de rău?", răspunsurile pe marginea cărora glosează mai toată lumea abia aştern o listă. Şi aceea, foarte scurtă.

ANALIZĂLungul divorţ de PSD

MIHNEA DUMITRUPolitică / 28 aprilie 2017

Ce ar putea să coboare PSD sub 20% la alegeri, astfel încât să nu fie nici primul clasat, nici al doilea, ci tocmai al treilea partid politic din România?

PARLAMENTUL REIA DEZBATERILE ASUPRA LEGII PRIVIND 51% PRODUSE PE LANŢUL SCURT DE APROVIZIONAREFermierii şi producătorii, la cuţite cu procesatorii şi supermarketurile

RAMONA RADUCompanii / 28 aprilie 2017

Fermierii şi producătorii agricoli susţin legea 51% din produse pe lanţul scurt, considerând-o benefică pentru ţara noastră, potrivit domnului Laurenţiu Baciu, preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), care ne-a declarat: "Legea se află de doi ani în Parlament, dar tot este modificată şi corectată şi reinterpretată, pentru a servi interesele multinaţionalelor".

JUSTIŢIA EUROPEANĂ S-A EXPRIMAT PE ÎNGHEŢAREA CURSULUI CHF, ÎN CAUZA ANDRICIUCPiperea: "Avocatul general al CJUE i-a lăsat pe judecătorii noştri să decidă"

Emilia OlescuMiscellanea / 28 aprilie 2017

Avocatul general al Curţii Europene de Justiţie (CJUE) i-a lăsat pe judecătorii naţionali să decidă în cauza Andriciuc versus Banca Românească, ce vizează îngheţarea cursului leu/franc elveţian (CHF) la valoarea din momentul acordării creditului, ne-a spus avocatul Gheorghe Piperea, care s-a arătat dezamăgit de decizia CJUE, afirmând că judecătorii sunt subiectivi, impredictibili şi uşor influenţabili.

Sculptorul Dan Gavris.

PLASAMENTE ALTERNATIVEPrima dintre case

MARIUS TIŢAInvestiţii Personale / 28 aprilie 2017

I. M. Pei a împlinit 100 de ani. Este sărbătorit nu la 101 de ani de la moarte, ca Luchian la noi, ci la 100 de ani de când trăieşte. Ieoh Ming Pei, pe numele său un pic mai lung, ne este cunoscut nouă, europenilor, pentru piramida de sticlă pe care a crescut-o, iar cunoscătorii ştiu că a şi subteranizat-o în curtea Luvrului.

Profitul înainte de dobânzi şi taxe al "Airbus" s-a înjumătăţit

Profitul înainte de dobânzi şi taxe al "Airbus" s-a înjumătăţit

Internaţional / 28 aprilie 2017

Profitul înainte de dobânzi şi taxe al producătorului european de avioane "Airbus" a scăzut cu 52% în primul trimestru, la 240 de milioane de euro, din cauza livrării unor avioane mai puţin profitabile şi a costurilor mai mari ale noilor modele, chiar dacă rezultatul net a beneficiat de vânzarea unor active din sectorul apărării, transmite MarketWatch.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

BVBRulaj de aproape 34 milioane de lei

ANDREI IACOMIPiaţa de Capital / 28 aprilie 2017

Toţi indicii Bursei de Valori Bucureşti (BVB) au încheiat şedinţa de tranzacţionare de ieri în apreciere, în contextul în care a fost înregistrat un volum de 33,6 milioane de lei (7,42 milioane euro), inferior celui de ieri, de 39 milioane de lei.

SIBEXFinal modest de aprilie pentru derivate

S.N.Piaţa de Capital / 28 aprilie 2017

La Sibex, finalul de aprilie este unul modest, participanţii depărtându-se din nou de piaţă, după ce săptămâna anterioară dăduseră impresia că sunt mai implicaţi în speculaţii, pe fondul unui interes mai bun pentru speculaţiile cu aur şi pentru...

OPINIIIPO Digi - dai banul şi fugi cu discountul

CRISTIAN DOGARUPiaţa de Capital / 28 aprilie 2017

"Din ofertele publice nu se pierde, dacă vinzi la timp", spun mulţi investitori experimentaţi. Se va verifica asta şi la oferta publică Digi Communications, acţionarul majoritar al RCS&RDS, pentru cei care vor să-şi marcheze repede...

APA NOVA
hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6687
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1404
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8125
Gram de aur (XAU)Gram de aur357.7647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
hipo.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo