Abonament gratuit

Victor Ponta cere demisia premierului Ludovic Orban

C.B.
Politică /

Victor Ponta cere demisia premierului Ludovic Orban

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, i-a solicitat, joi, premierului Ludovic Orban să demisioneze din funcţie, susţinând că soluţia este un Guvern de uniune naţională condus de Raed Arafat.

"Haide Orbane - haide Ludovicule - hai că poţi şi tu! Demisia - acum! Avem nevoie de un guvern de Uniune Naţională condus de Raed Arafat - cu miniştri profesionişti şi curajoşi! Acum", a scris Ponta pe Facebook.

El a menţionat că în luna februarie era nevoie de un Guvern care să ia măsuri de pregătire pentru epidemie, iar "Ludovic Orban a orchestrat căderea Guvernului ca să facă alegeri anticipate".

"În martie aveam nevoie de un Guvern stabil - Florin Cîţu şi Guvernul PNL au fugit din Parlament. La Spitalul Judeţean Suceava aveam nevoie de echipamente de protecţie pentru personalul medical - preşedintele CJ şi al PNL Suceava Gheorghe Flutur s-a ocupat de fântâna arteziană şi luminiţe de Paşte. Toate spitalele din ţară au nevoie de echipamente şi medicamente şi ministrul Sănătăţii Costache îşi dă demisia. Am spus de mult timp că această grupare Orban PNL este la fel de periculoasă pentru România ca şi epidemia de coronavirus!", a arătat Ponta.

Opinia Cititorului ( 6 )

 1. Acuma vezi CHINEZOIULE, CORONA VIRUS care ești ce ai făcut tu cu OCHI DE BOU, HOLBATU, BOLDITU(TĂRICEANU) Ia-ți pus pe tava guvernul TRĂDĂTORULUI DE TARA, HITLERISTULUI IOHANES. Doar ai știut ca te urăște precum pe toți ROMANII ca din cauza ta ca nu ți ai dat DEMISIA cind tia cerut-o în mod repetat a MASACRUL DE LA COLECTIV. Sa rupt lanțul de iubire. Nu tu te pozai cu CLICA asta și te ținea la distanta ca pe un MILOG. Nu te țineau ca pe o POTAIE. Normal ca tot guvernul și cu președintele trebuie sa și dea urgent DEMISIA a nu se pot juca cu viețile ROMANILOR. VENIM PESTE EI.

  1. Ponta ăsta nu-i in stare decât de poante proaste; un prost nu poate face poante bune.

   Acum, în plină criză, vrea destabilizare lasul acesta? 

   Solic ziarului sa stearga postarile acestui tip , acelasi cu invectivele HITLERIST , FASCIST. Este o rusine a acestui forum

   ;)

   Presa= , vezi Regulamentul acestui forum ; inca de la primul paragraf este incalcat.

  daca nu stii sa faci altceva vei muri de foame.Jurist n-ai cum sa mai fi,caci nu te mai angajeaza (consulta) nimeni...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie