Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

VICTOR PONTA: Interpelare cu Tăriceanu şi Ciolacu către Vela privind numărul românilor intraţi în ţară în ultima săptămână

F.F.
Politică /

 Interpelare cu Tăriceanu şi Ciolacu către Vela privind numărul românilor intraţi în ţară în ultima săptămână

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a postat pe pagina sa de Facebook o interpelare pe care ar fi adresat-o, împreună cu liderii PSD, Marcel Ciolacu şi ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, cu privire la numărul de cetăţeni români intraţi în ţară în ultima săptămână, câţi dintre aceştia veneau din Italia şi Spania şi câţi au fost trimişi în carantină sau izolare la domiciliu.

"În baza prevederilor Constituţiei României, a Regulamentelor Camerei Deputaţilor şi Senatului şi a legislaţiei în vigoare, vă rugăm să ne comunicaţi în cel mai scurt timp următoarele date: 1. Numărul total de cetăţeni care au intrat pe teritoriul României în perioada 21 - 28 Martie a.c.; 2. Numărul de cetăţeni care au declarat la momentul intrării sau au fost depistaţi ulterior de către autorităţi ca venind din Italia si Spania; 3. Numărul de cetăţeni (dintre cei menţionaţi la pct. 1 şi 2) menţinuţi în carantină - şi numărul celor trimişi în izolare la domiciliu. Aşteptăm răspunsul dumneavoastră scris în cel mult 48 de ore (...) Având în vedere condiţiile speciale de funcţionare a Parlamentului în această perioadă, vă solicităm să acceptaţi această formă electronică de transmitere a interpelării", este textul interpelării postat de liderul Pro România.

Victor Ponta a postat şi o înregistrare video în care poate fi văzută o coloană de câteva zeci de maşini la intrarea în Vama Nădlac.

Totodată, Ponta a susţinut, pe pagina sa de Facebook, că în cursul zilei de sâmbătă au intrat în ţară prin Vama Nădlac un număr de 3.000 de români veniţi din Italia şi Spania, dar care nu au mai fost trimişi în carantină pentru că nu ar mai fi locuri disponibile.

"În timp ce ascultam imnul la maşinile MAI, azi, doar prin Vama Nădlac, au intrat în ţară peste 3.000 de persoane venite din Italia şi Spania ??! Care au plecat acasă - că nu mai sunt locuri în carantină!", a mai scris preşedintele Pro România, pe pagina sa de socializare.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. ~"FERMOAR la GURĂ" ~ aldeee *ăștia*..!!! ; căci "CIOCUL MIC", e și prăfuit, nu se mai poartă, și e înregistrat la OSIM de "Fața de bideu" stropită cu un pahar cu apă de senatorul M. M.(de la PRM), pe meritate, în direct la TV, nu demult. Acum...aldeee : Pinocchio, Moliceanu , semi-Alfabetizata, Hamsteru'+ Codrin Bombonel, Pavlov, Felix,iLiCi, și toată "Pătura" (clasa?) voastră politică de.... cum sunteți?.. să nu greșesc.! Rog ajutor, completați mai jos.! ___Dar, "ĂȘTIA"... precum a zis Liiceanu - "Apel către lichele" în 1990...acum în 2o 2o : ^ FERMOAR la GURĂ ^!!!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Rog oamenii onești, cinstiți, buni cunoscători ai istoriei recente, să dezbată starea Țării de ACUM [ cu / fără al "privi" pe SARS CoV-2] și jefuirea avuției naționale, ruinarea economiei, degradarea imaginii țării în lume, sărăcirea populației și pribegirea a patru milioane de oameni, etc. etc.__ Cine sunt VINOVAȚII.? ; cine sunt acei politicieni aflați la putere în ultimii 30 de ani... au fost / cum merită să fie pedepsiți.??? Tac ei acum sau sunt prea vorbăreți la TV.??

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS