Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Vienna Insurance Group se extinde în Europa de Nord

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Vienna Insurance Group (VIG) îşi lansează operaţiunile în Suedia, Norvegia, Danemarca şi Finlanda, conform unui comunicat de presă al companiei.

Subscriitori ai VIG organizaţi într-o echipă locală vor oferi soluţii de asigurare clienţilor corporate prin intermediul brokerilor. Deschideri de birouri sunt planificate la Stockholm, Copenhaga şi Oslo. Clienţii finlandezi vor fi deserviţi în baza reglementărilor europene privind libera circulaţie a serviciilor.

Cu o cotă de piaţă de aproape 40%, Vienna Insurance Group este lider pe segmentul asigurărilor corporate din Aus-tria, precum şi unul dintre cei mai mari asigurători corporate din Europa Centrală şi de Est. Grupul îşi deserveşte clienţii din Austria şi din celelalte pieţe printr-o reţea extinsă de parteneri din 70 de ţări la nivel global.

"Folosim experienţa noastră îndelungată şi expertiza dezvoltată pe acest segment pentru a oferi sprijin la faţa locului, prin intermediul birourilor locale, partenerilor noştri de business din Europa de Nord. În acelaşi timp, folosim oportunitatea de a ne intensifica activitatea pe o linie de business atractivă, în pieţe profitabile", explică Elisabeth Stadler, CEO al Vienna Insurance Group.

O echipă de subscriitori cu experienţă vastă şi cunoştinţe extinse despre pieţele locale şi segmentul de brokeraj va fi centrul de comandă al activităţilor VIG din aceste pieţe. Distribuţia va fi asigurată de brokeri locali cu experienţă. Gama de produse este axată pe linia clasică de asigurări de proprietăţi şi bunuri industriale.

"Pentru Vienna Insurance Group, extinderea operaţiunilor în Europa de Nord înseamnă utilizarea ţintită a oportunităţilor de business specifice din aceste pieţe. Totuşi, rămânem consecvenţi strategiei noastre de a ne concentra pe regiunea Europei Centrale şi de Est, care a implicat creştere organică, dar şi achiziţia unor asigurători existenţi sau înfiinţarea de companii noi", a comentat Elisabeth Stadler.

Odată cu dezvoltarea activităţii în Europa de Nord, VIG va crea o punte geografică între această zonă şi Ţările Baltice - companii scandinave şi finlandeze, în special, operează în Ţările Baltice, unde VIG este lider de piaţă.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piaţa asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de aproape 200 de ani în domeniul asigurărilor. Având peste 25.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil în Austria şi în pieţele ECE pe care activează. Grupul se bucură de o poziţionare excelentă, care îi permite să valorifice oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori, arată Agerpres. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotată dintre emitenţii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS