VIOLETA ALEXANDRU: Pentru mine, smart administration înseamnă administraţie care îşi respectă cetăţenii

V.V.
Politică /

Pentru mine, smart administration înseamnă administraţie care îşi respectă cetăţenii

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a declarat sâmbătă că o administraţie inteligentă este cea care "îşi respectă cetăţenii" care plătesc taxe şi impozite şi a susţinut că Bucureştiul "pierde în fiecare zi oportunitatea de se moderniza", de a se îndrepta către oameni.

"Bucureştiul pierde în fiecare zi oportunitatea de se moderniza, de a se îndrepta către oameni (...). Cred că sunt în asentimentul vostru: de la cap se întâmplă lucrurile, de la conducere, de la deschiderea pe care o ai să asculţi societatea să vezi ce aşteptări are de la tine. Este foarte târziu pentru Bucureşti. Eu simt că fiecare zi care trece deja mă responsabilizează şi mai mult să nu pierd niciun moment să îndreptăm acest oraş cu faţa către oameni şi cu faţa către tot ce înseamnă instrumente prin care pot să aduci administraţia mai aproape de cetăţean. Pentru mine, smart administration înseamnă o administraţie care face de aşa manieră încât oamenilor să le facă plăcere să trăiască în acest oraş, este o administraţie care îşi respectă oamenii care plătesc taxe şi impozite, este o administraţie care ştie să îi asculte şi care îi livrează servicii cât mai repede, cât mai prompt, cât mai transparent şi cât mai pe nivelul de aşteptare al oamenilor. Pentru mine, smart administration înseamnă administraţie care îşi respectă cetăţenii", a spus Alexandru la cea de-a II-a ediţie a evenimentului "TNL TECH HUB - Smart Administration" organizată de Tineretul Naţional Liberal.

Ea a spus că este important să existe întotdeauna înţelegerea că o idee smart vine "de oriunde". "Important este să ascultăm aceste voci din societate", a mai susţinut liderul PNL Bucureşti.

"Este obligatoriu să existe această manieră echilibrată în decizia politică între generaţia matură şi cea tânără pentru a diminua acest decalaj, iar politicile pe care le iau cei care sunt de vârstă adultă să fie şi pe aşteptarea tinerilor", a afirmat primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro