VIORICA DĂNCILĂ: "Am considerat că eu şi preşedintele ne putem completa reciproc la Summitul de la Sibiu"

T.T.
Politică /

Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă (Sursa foto: Twitter)

Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă (Sursa foto: Twitter)

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, astăzi, că ea şi preşedintele Klaus Iohannis s-ar fi putut completa la Summitul informal al liderilor UE de la Sibiu, la care nu participă, şi să prezinte Europei realizările României.

"Am considerat că este foarte important ca liderii europeni să vadă unitate, să audă lucruri pozitive despre România şi, având în vedere că premierul este cel care deţine Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, să vorbesc despre realizările noastre, pentru că avem realizări foarte, foarte bune, 90 de dosare legislative, în timp ce Bulgaria a avut 43 de dosare în şase luni, Austria - 53 de dosare în şase luni. Noi, într-o perioadă mult mai scurtă, de la mijlocul lui ianuarie până în aprilie, am reuşit să închidem dosare grele şi 90 de dosare legislative. (...) Am considerat că ne putem completa reciproc, premierul să vorbească despre realizările Preşedinţiei, să venim şi noi cu lucruri pozitive şi să arătăm munca noastră, pentru că e în fond o muncă a României şi tuturor românilor, şi preşedintele României să discute despre creionarea viitorului UE, pornind tocmai de la aceste lucruri. Mai ales că pe 1 mai am fost prezentă la reuniunea omologilor mei din Europa Centrală şi de Est de la Varşovia şi am avut declaraţia de la Varşovia, în care creionam tocmai viitorul UE. Preşedintele României nu a dorit acest lucru, eu cred că nu trebuie să mai discut despre acest subiect. Sper, totuşi, ca liderii europeni să meargă cu o impresie bună despre România", a afirmat Dăncilă la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Cluj, conform Agerpres.

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, astăzi, la Cluj-Napoca, cu aleşii locali ai PSD din judeţ şi cu parlamentarii din Cluj ai partidului. La UMF a avut o discuţie cu directorii spitalelor din Cluj şi a vizitat Institutul Oncologic.

În mai multe locuri din Cluj-Napoca, Viorica Dăncilă a fost aşteptată de protestatari, care au scandat lozinci antiguvernamentale.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Făceți-vă că ,, LUCRAȚI ".....

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  WENER o mamaliga cu telemea de SIBIU sau un praz de la VIDELE ,ORICUM TIE NU ITI PLACE MIROSUL de la nimic,ca tu mirosi a LOTO 6 DIN 49 .Apropoo nu cred ca mai visezi la urmatorul mandat.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS