Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

VIORICA DĂNCILĂ: "Este important ca PSD şi ALDE să aibă un candidat unic la prezidenţiale"

T.I.
Politică /

Viorica Dăncilă (Sursa foto: Twitter)

Viorica Dăncilă (Sursa foto: Twitter)

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, astăzi, că este important ca PSD şi ALDE să aibă un candidat unic pentru alegerile prezidenţiale, adăugând că urmează să aibă o întâlnire cu Călin Popescu-Tăriceanu pe acest subiect.

"Nu eu am decis. Încă o dată repet, în cadrul Comitetului Executiv Naţional a fost un vot în care, cu o singură excepţie, toţi colegii au hotărât să avem candidat propriu. Am vorbit cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu la telefon, voi avea o întâlnire cu dânsul. Este important să avem un candidat unic. Acest lucru bineînţeles că ne dă şanse mult mai mari, se mai adaugă procente. Un candidat unic susţinut, poate, de mai multe partide politice. Dar acest lucru îl vom discuta, nu vreau să afirm dinainte anumite lucruri care nu au fost încă dezbătute cu colegii noştri de alianţă şi vom vedea cum vom merge mai departe, dar votul s-a dat pentru un candidat PSD. De altfel, acest lucru a fost cerut în toate organizaţiile unde am fost până în acest moment", a precizat Dăncilă, după conferinţa extraordinară de alegeri a PSD Mehedinţi, întrebată despre faptul că "a decis" să nu-l menţină pe Tăriceanu drept candidat PSD-ALDE la prezidenţiale, notează Agerpres.

Ea s-a declarat optimistă cu privire la intrarea în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale a candidatului susţinut de social-democraţi.

"Va intra în turul doi. (...) Eu sunt optimistă, cunosc potenţialul acestui partid, cunosc implicarea organizaţiilor, am încredere în preşedinţii de organizaţii, am mare încredere în primari, în membrii noştri de partid, în simpatizanţii noştri şi am convingerea că intrăm în turul doi. (...) Dorinţa noastră este să câştigăm alegerile prezidenţiale, nicidecum să nu intrăm în turul doi", a susţinut preşedintele PSD.

Întrebată cu privire la "şansele" ruperii alianţei de guvernare, Dăncilă a răspuns: "Zero, cred. Nu cred că acest lucru se va întâmpla. (...) Cred că, dincolo de lucrurile care poate nemulţumesc de multe ori, trebuie să mergem mai departe, pentru că este vorba despre români şi România şi aici nu avem voie să dezamăgim".

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. pentru cine e important duamna, ca n-am auzit pe nimeni vorbind despre aceasta importanta

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Sa fie Tariceanu, dar cu conditia ca in cazul unui esec (nu intra in turul 2) sa iasa complet din viata politica.

  Ingamfatul asta inca nu isi cunoaste locul real in poliica si nici nu stie cat "valoreaza" in preferintele electoratului asa incat ii trebuie dovezi concrete. 

  Lasati-l sa le primeasca. Oricum voi PSD-istii nu aveti sanse reale asa incat lasati-l pe-asta sa-si rupa gatul ala ingamfat.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS