Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”

VIORICA DĂNCILĂ:"Faptul că eu candidez înseamnă că îmi asum conducerea partidului către o victorie"

M.A.I.
Politică /

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă, liderul social-democraţilor, s-a arătat încrezătoare în şansele partidului de a câştiga alegerile prezidenţiale, subliniind că prin candidatura sa şi-a asumat să conducă PSD către o victorie.

Întrebată la finalul CExN al PSD dacă îşi va da demisia de la Palatul Victoria în cazul unui eşec la alegerile prezidenţiale, ea a răspuns: "De ce vrem să facem un scenariu? (...) Dacă nu-mi asumam, nu candidam. Faptul că eu candidez înseamnă că-mi asum conducerea partidului către o victorie, deci îmi asum prin candidatura mea. De ce credeţi că o să pierdem alegerile? O să câştigăm alegerile".

Despre faptul că nu s-a ales varianta unui candidat comun PSD-ALDE la prezidenţiale, premierul a spus că aceasta a fost hotărârea Comitetului Executiv Naţional al partidului, scrie Agerpres.

"Asta a o fost hotărârea luată în Comitetul Executiv Naţional, nu eu decid, a fost un vot în Comitetul Executiv Naţional", a arătat ea.

Fiind întrebată de ce în cadrul CExN al PSD nu au fost prezentate şi sondajele de opinie pe persoane, ci doar cele pe partide, Dăncilă a explicat: "De ce trebuia să mai prezint sondaje în condiţiile în care doamna Firea nu a mai vrut să candideze?".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS