Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”

VIORICA DĂNCILĂ:"Nu am decis remanierea pentru că aşa vrea Iohannis"

D.V.
Politică /

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD, a declarat, luni, că a luat decizia de remaniere a miniştrilor de Interne şi Externe "nu pentru că aşa vrea preşedintele Iohannis", ci pentru că aşa crede că Guvernul "va avea mai multă credibilitate, mai multă încredere", informează Agerpres.

"Am văzut în spaţiul public că a apărut această informaţie a unor binevoitori că am luat aceste decizii de schimbare la MAI şi MAE ca urmare a solicitării preşedintelui Iohannis. Dacă era să procedez după această gândire, veneam de fiecare dată cu miniştri care erau acceptaţi de domnul Iohannis repede, nu aveam atâtea blocaje la Guvern de fiecare dată atunci când am venit cu o propunere de ministru. Dacă făceam acest lucru nu aveam de fiecare dată o nevoie de a modifica candidaţii pentru un anumit portofoliu. Deci, menţionez încă o dată, subliniez, nu am luat această decizie pentru că aşa vrea preşedintele Iohannis, am luat această decizie pentru că aşa cred eu că acest Guvern va avea mai multă credibilitate, mai multă încredere şi că acolo unde simt că lucrurile pot merge mai bine voi face modificări pe viitor", a afirmat Dăncilă, într-o conferinţă de presă, la finalul şedinţei conducerii PSD.

Ea a adăugat social-democraţii sunt "în luptă" cu Iohannis pentru alegerile prezidenţiale. "Deci, dacă îmi asum ca preşedinte al partidului să obţin un anumit rezultat în alegerile prezidenţiale, cu siguranţă nu trebuie să fac jocul adversarului politic în această campanie, ci trebuie să-mi întăresc partidul, să-mi întăresc Guvernul, să-mi întăresc poziţia în coaliţia de guvernare. Deci, aceste lucruri care au apărut în spaţiul public sunt total neadevărate, nu sunt pliate pe realitate", a explicat liderul PSD.

Dăncilă nu a dorit să detalieze motivele schimbării din funcţie a lui Carmen Dan, dar a completat că-şi doreşte o eficienţă mai mare în activitatea guvernamentală.

"Nu am să detaliez motivele, am să repet ceea ce am spus înainte. Îmi doresc o eficienţă mai mare în activitatea guvernamentală, îmi doresc un Guvern în care miniştri să aibă mai multă implicare şi să dea un grad de încredere în acest Guvern mult, mult mai mare. Nu vreau să ies în faţa presei, a opiniei publice şi să fac analiza activităţii doamnei Carmen Dan sau a altor miniştri pe care-i vom schimba", a precizat Viorica Dăncilă.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Ba da, exact de asta i-ati dat afara. Ati facut blatu: nu il deranjati, nu va deranjeaza. Fiecare mai vrea o tura in caruselul puterii.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS