Visual Fan estimează afaceri şi profit în creştere, în acest an

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 9 aprilie

Sursa foto: facebook / Allview România

Sursa foto: facebook / Allview România

English Version

Visual Fan, furnizor de tehnologii sustenabile şi de soluţii inovatoare pentru producţia de energie verde, şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de aproape 151,6 milioane lei, cu 13% peste cea din 2023, în vreme ce profitul estimat este de 11,1 milioane lei, în creştere cu 58%, conform raportului companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"Proiectele noastre din ultimul an au depăşit obiectivele stabilite, iar perspectivele pentru anul 2024 sunt promiţătoare, în special în ceea ce priveşte divizia noastră de proiecte de energie regenerabilă Full EPC, consolidând astfel divizia Solar Energy. Ne propunem să dezvoltăm acest business şi să atingem un portofoliu de peste 80 MW de proiecte de energie solară contractate până la finalul anului, contribuind la diversificarea surselor de energie verde în România şi angajându-ne ferm pentru inovare şi sustenabilitate. În acelaşi timp, ne concentrăm pe lărgirea portofoliului nostru de tehnologii şi dispozitive inteligente, iar lansările de produse de la începutul anului 2024 marchează debutul unei serii de inovaţii planificate pentru acest an", se arată în raport.

Compania a lansat la sfârşitul anului 2023 linia de business, Allview Auto, iar pentru acest an îşi propune vânzarea aproximativ a 100 de vehicule electrice. "Această creştere semnificativă în vânzări se va traduce prin înregistrarea unei creşteri substanţiale a cifrei de afaceri a companiei Visual EV Distribution. Planificăm să lansăm cel puţin încă două modele electrice în 2024, inclusiv un mini SUV, pentru a răspunde nevoilor variate ale pieţei şi pentru a consolida prezenţa noastră în domeniul mobilităţii electrice", se menţionează în raport.

În funcţie de ponderea deţinerii capitalului social de către Visual Fan în cadrul fiecărei companii, Grupul Visual Fan este format din: Visual Fan (Allview) - 100%; Intervision Trading (AKAI) - 70%;  Headlight Solutions - 12%; Visual EV Distribution - 95%.

Acţiunile companiei au fost listate în Piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti în luna iulie a anului 2021. Fondatorul Lucian Peticilă deţine 82,8% din Visual Fan, emitent a cărui evaluare bursieră se ridică la aproape 100 milioane de lei.

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9751
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5879
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0460
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8059
Gram de aur (XAU)Gram de aur351.6538

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
ccib.ro
tophotelconference.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb