Abonament gratuit

Vlad Voiculescu critică numirea lui Cătălin Cârstoiu ca manager la Spitalul Universitar din Capitală

C.B.
Politică /

Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a criticat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută online, în termeni duri decizia autorităţilor de numire a medicului Cătălin Cârstoiu în funcţia de manager al Spitalului Universitar.

Voiculescu afirmă că acesta era la conducerea Spitalului Universitar în momentul producerii incendiului din Clubul Colectiv, poziţia din care a gestionat "deplorabil" situaţia tinerilor arşi internaţi în unitatea medicală.

"Lucrăm din nou cu aceiaşi oameni cu care am lucrat la Colectiv. Asta vrem să facem? Vrem să gestionăm această criză la fel cum am gestionat criza de la Colectiv? Asta face guvernul PNL?", a afirmat Vlad Voiculescu duminică,

Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti Adriana Nica a fost suspendat din funcţie pentru deficienţe de management şi pentru că nu a decis măsurile necesare şi suficiente pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus în rândul pacienţilor şi al personalului medical. Postul va fi preluat de Cătălin Cârstoiu, care a mai deţinut această funcţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS