Abonament gratuit

VLAD VOICULESCU, DUPĂ CE PNL A ANUNŢAT CĂ-L SUSŢINE PE NICUŞOR DAN:"Nu voi merge mai departe cu candidatura"

C.B.
Politică /

Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu

Candidatul PLUS la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu, a anunţat, vineri, că nu merge mai departe cu candidatura sa, după ce PNL a anunţat că îl susţine pe Nicuşor Dan pentru aceasta funcţie.

El a criticat modul cum a fost desemnat Nicuşor Dan drept candidat, "pe din dos", în spatele uşilor închise, Voiculescu dorind ca în procesul de desemnare a candidatului alianţei USR-PLUS să fie implicaţi şi bucureştenii.

În momentul ăsta avem o realitate politică care ne aşează în faţă întrebarea cum mergem mai departe? Atâta timp cât avem un candidat care este onest, care strânge susţinerea partidelor de opoziţie sau cel puţin a unei majorităţi covârşitoare a partidelor de opoziţie şi atât timp cât avem siguranţa că acest candidat va câştiga alegerile împotriva PSD şi a Gabrielei Firea, eu nu voi merge mai departe cu candidatura", a declarat, vineri, Vlad Voiculescu.

Întrebat dacă Nicuşor Dan este un candidat onest în condiţiile în care a negociat cu PNL fără să anunţe alianţa USR-PLUS de acest lucru, Vlad Voiculescu a spus: "Când vorbesc de onestitate, vorbesc în primul rând de onestitatea pe care trebuie să o ai în faţa publicului, onestitatea aceea că un om nu ar trăda interesele publicului pentru interesele sale sau interese de partid. Ce am văzut zilele trecute este politică veche. Nicuşor Dan a făcut uz de ceea ce înţelegem toţi prin politică veche, o înţelegere pe la spate, atâta timp cât era într-o competiţie, o competiţie în care dumnealui s-a înscris alături de mine, competiţie pentru desemnarea candidatului Alianţei USR -PLUS, dumnealui a mers pe la spate la PNL, a obţinut susţinerea lor".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Cine e Vlad Voiculescu?

    Totul pentru bani, totul pentru putere, că doar este război.

    1. NE-deștepților, e vorba de a elibera primăriile localităților din țară de primarii " ciumei roșii". Păcat că dreptul de vot se acordă fără un examen, o testare..." creierelor - spălate" și semi-alfabetizaților. Aceștia au procopsit capitala cu Găbița Fii-Rea această....

    Mare pierdere Voiculescu ăsta, exact ca plus cu 3 la sută electorat. Acest Nicușor Dan are un rol istoric pt existența usere, omul știe Bucureștiul, a luptat cu firea, înțeleg de ce merita susținut. dar băiatul ăsta în afara de propriile ambiții și ambițiile lui plus cu 3 la sută electorat, e un frustrat care tb să și vadă de drum, vrea și el primar tam nesam, că vrea să candideze am auzit prima oara de la firea, nici măcar n-am fost în stare pe fata să vina să își asume o candidatură, a stat de aranjamente de culise și, ghinion, nu i-am ieși nimic lui buza umflata.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie