VOICULESCU:"Ministerul Sănătăţii va putea să preia, cel mai probabil, costurile de personal pentru campania de vaccinare"

J.P.
Politică / 11 ianuarie

"Ministerul Sănătăţii va putea să preia, cel mai probabil, costurile de personal pentru campania de vaccinare"

Ministerul Sănătăţii va putea să preia, cel mai probabil, toate costurile cu personalul din ţară care participă la campania de vaccinare, a declarat ministrul Vlad Voiculescu, relatează Agerpres.

"Ministerul Sănătăţii, în urma discuţiilor, cel mai probabil, va putea să preia întregile costuri de personal pentru toată ţara pentru campania de vaccinare. (...) Dacă vorbim şi despre centrele de vaccinare şi despre stimulentele pentru medicii de familie care vor face partea de informare, de programare şi de monitorizare, vorbim undeva la peste un miliard de lei", a spus ministrul la Antena 3.

Întrebat dacă ministerul va suporta din buget cheltuielile cu personalul iar tot ce înseamnă administrarea şi funcţionarea acestor centre va reveni primăriilor, Vlad Voiculescu a răspuns: "Pentru aceste costuri se vor putea solicita fonduri de la nivel central şi este încă o discuţie deschisă în cadrul Guvernului dacă aceste fonduri vor fi alocate prin Ministerul Sănătăţii sau printr-o altă entitate din cadrul Guvernului şi care este partea care va rămâne autorităţilor publice locale".

Potrivit acestuia, ideea că Ministerul Sănătăţii poate să suporte toate costurile "nu este neapărat deranjantă".

"Ar fi cât se poate de bine dacă am putea să primim de la Guvern întregile fonduri cu care să susţinem noi şi autorităţile publice locale. Dacă acest lucru se decide în cadrul Guvernului, bineînţeles că noi ne bucurăm. Singurul interes al Ministerului Sănătăţii este ca lucrurile să meargă bine în această campanie de vaccinare", a arătat Vlad Voiculescu.

De la începutul campaniei de imunizare s-au pierdut peste 100 de doze de vaccin anti-COVID-19.

"Este extrem de puţin, dacă vă gândiţi că am făcut peste 100.000 de vaccinuri. Când vorbesc despre asta, vorbesc despre fiole care s-au spart, despre diverse defecţiuni, lucruri mai degrabă de genul acesta", a susţinut ministrul.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Spuneti-i lu Vlăduț că face parte din Guvern, deci nu poate aștepta bani de la guvern întrucât el e reprezentanțul guvernului în discuția in cauză.

    Treziti-l pe Vlăduț! 

    1. Domnilor poate ca nu ati inteles inca faptul ca defapt,Romania are trei Guverne si anume:-Guvernul PNL condus de VASALICA. -Guvernul USR,condus de (Ha)Barna(M) si Guvernul UDMR condus de nepotul lui Gingis Han,Hunor. Peste toti,troneaza Superpriministru Iohannis,care inca nu a reusit sa creioneze Bugetul Tarii si apoi acest Buget,sa fie impartit intre cele trei guverne.Asa ca,Primarii,mai au de asteptat ca sa primeasca fonduri pentru cabinetele de vaccinari. Primarii PSD,nu vor primi fonduri in scopul infiintarii acestor cabinete,intrucat PSDistii trebuiesc exterminati conform dorintei Superprimului prim-ministru.Colonelul Gheorghita,tocmai lucreaza la cartotecarea PSDistilor din Romania,care nu vor primi vaccinul.!

Ziarul BURSA

27 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 27 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

26 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0195
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4869
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1954

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro