ZIARUL BURSA

09 mai 2006

Iranul uimeşte piaţa petrolului

Alina VasiescuInternaţional / 09 mai 2006

Cotaţiile petroliere au pierdut, ieri, peste un dolar, pe fondul speculaţiilor potrivit cărora tensiunile generate de programul nuclear al Iranului ar putea scădea în intensitate, ca urmare a unei mişcări fără precedent lansate de Teheran.

"Apple Computer" poate folosi logo-ul "Apple"

Media-Advertising / 09 mai 2006

Un tribunal britanic a dat ieri cîştig de cauză producătorului american de computere Apple Computer Inc., care va putea utiliza astfel logo-ul Apple pentru magazinul său de muzică online iTunes, res-pingînd practic acţiunea juridică înaintată de Apple Corps Ltd., casa de discuri care reprezintă interesele componenţilor formaţiei The Beatles, informează Rompres.

Ediţia din 09.05.2006
Ediţia din 14.08.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Trasee urbane atribuite ilegal "Braicar" Brăila

A.T.Companii / 09 mai 2006 /

Fostei regii de transport local Brăila, "Braicar" SA, i s-au atribuit, anul trecut, traseele urbane în mod direct, prin încălcarea legii, cu toate că societatea are datorii de peste 10 milioane RON la bugetul de stat.

CAZUL DE LÎNGĂ CATEDRALĂVideanu, ca primaru"

Florian GoldsteinPolitică / 09 mai 2006

Primarul Capitalei Adriean Videanu i-a lăsat cu gura căscată pe ziariştii de la conferinţa de presă organizată ieri de PD, declarînd: "nu ştiu cine şi ce construieşte în Bucureşti".

Revoluţionarii cer demisia lui Ion Iliescu

Politică / 09 mai 2006

Cei aproximativ 150 de revoluţionari, membri ai Blocului Naţional al Revo-luţionarilor (BNR), au plecat ieri din faţa sediului central al Partidului Social Democrat (PSD) după un protest de patru ore, reprezentanţii acestora stabilind o nouă...

"Macromex" a inaugurat un centru logistic în ţara noastră

Carola IonescuCompanii / 09 mai 2006 /

"Macromex", lider de piaţă în distribuţia de produse alimentare care necesită temperatură controlată de depozitare şi trans-port, a inaugurat primul centru logistic din România care beneficiază de control total computerizat şi este...

"E. O.Maguay" a semnat un nou parteneriat

D.R.Companii / 09 mai 2006

Compania românească "Maguay" şi corporaţia germană "Funkwerk Enterprise Communications", au semnat recent un parteneriat de distribuţie pe piaţa locală de soluţii profesionale pentru reţele wireless şi echipamente de acces.

OPINIIUn scandal!

Radu F. AlexandruEditorial / 09 mai 2006

Radu F. Alexandru

Sub titlul "Lupte pentru Registrul Comerţului", cotidianul "Ziua" publică, în numărul din 5 mai 2006, un articol despre iniţiativa legislativă a doi parlamentari privind Camerele de comerţ, aflată pe ordinea de zi a Camerei...

"Alro" Slatina - randament lunar de 46,05%

Mariana PopaInvestiţii Personale / 09 mai 2006

Cel mai bun plasament financiar realizat în urmă cu o lună s-a dovedit a fi luni, la fel ca şi la sfîrşitul săptămînii trecute, cel în acţiunile producătorului de aluminiu "Alro" Slatina, tranzacţionate la prima categorie a Bursei de...

SIBIUSIF-urile, cele mai tranzacţionate

Decebal TodăriţăPiaţa de Capital / 09 mai 2006

Pe piaţa la termen debutul celei de-a doua săptămîni de tranzacţionare din luna mai a adus o lichiditate bună, cifrată la aproape 10.400 contracte futures şi options, realizate din 1.208 tranzacţii.

TIMIŞ: Fermă de vaci în Variaş

E.O.Companii / 09 mai 2006 /

Consiliul Local al Comunei Variaş, din judeţul Timiş, concesionează o suprafaţă de teren de 15.000 de metri pătraţi, în vederea construirii unei ferme de vaci.

SUCEAVA: Staţie de betoane şi mortar la Dorna Arini

E.O.Companii / 09 mai 2006 /

Autorităţile locale din comuna Dorna Arini, judeţul Suceava, vor concesiona un teren în suprafaţă de 5.946 de metri pătraţi, pentru amplasarea unei staţii de betoane şi mortar, precum şi a unei case de vacanţă şi a unui uscător de plante.

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

13 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8344
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0836
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4894
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3431
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.5118

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo