ZIARUL BURSA

05 noiembrie 2007

Prezumţia de vinovăţie

Cristian PîrvulescuEditorial / 05 noiembrie 2007

Cristian Pîrvulescu

E rrom, deci e vinovat. Nu mai e nevoie nici de vreo anchetă, nu mai e loc pentru îndoială: nu mai e loc pentru neserioasa prezumţie de nevinovăţie.

Sindicatele ameninţă cu declanşarea conflictului de muncă

Cătălin DeacuPolitică / 05 noiembrie 2007

Eşecul negocierilor din ultimele două luni de zile purtate între sindicate şi patronate pe tema "Contractului Colectiv de Muncă" va degenera în declanşarea conflictului de muncă la nivel naţional, atenţionează Ovidiu Jurca, vicepreşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), în cadrul unei întruniri a pricipalelor Confederaţii Sindicale reprezentative la nivel naţional.

Statele Unite par să evite recesiunea

Alina VasiescuInternaţional / 05 noiembrie 2007

Numărul angajaţilor din Statele Unite ale Americii a crescut peste estimările specialiştilor luna trecută, ceea ce, în opinia analiştilor, arată că piaţa muncii din SUA este una rezistentă şi ea va ajuta economia să evite recesiunea aşteptată din cauza slăbirii puternice a sectorului imobiliar.

Mihaela Geoană

Suntem obligaţi să cotizăm la un ONG condus de soţia şefului PSD

Ovidiu VrânceanuPolitică / 05 noiembrie 2007

Începând cu data de 15 octombrie, toate instituţiile de cultură, de divertisment, federaţiile şi organizaţiile sportive - asociaţiile, cluburile sportive şi fundaţiile care organizează manifestări sportive sunt obligate să perceapă un timbru al Crucii Roşii pentru fiecare bilet vân­dut la manifestările organizate pentru public.

"ABN Amro România" se va numi "RBS"

"ABN Amro România" se va numi "RBS"

Andreea ArcereanuBănci-Asigurări / 05 noiembrie 2007 /

După ce acţionarii ABN Amro au aprobat oferta de cumpărare din partea consorţiului format din Royal Bank of Scotland (RBS), Fortis şi Santander, s-a hotărât ca subsidiara din România să aparţină băncii RBS.

Ediţia din 05.11.2007
Ediţia din 20.10.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

"Argus": Profit de 3,452 milioane lei, în 9 luni

R.P. Piaţa de Capital / 05 noiembrie 2007

Societatea Argus Constanţa a înregistrat, în primele nouă luni ale acestui an, un profit net de 3,452 milioane lei, în condiţiile unor venituri totale de 82,899 milioane lei şi ale unor cheltuieli de 79,446 milioane lei, potrivit datelor...

Şapte procese pentru "Rulmentul"

Şapte procese pentru "Rulmentul"

Ovidiu VrânceanuPiaţa de Capital / 05 noiembrie 2007 /

Nicolae Rusu, preşedintele Societăţii de Servicii de Intermediere Financiară (SSIF) Orizont Oradea, firmă care deţine direct şi prin intermediari, 20% din societatea Rulmentul SA, ne-a declarat că va continua şirul de procese cu Autoritatea...

Agenţii imobiliari nu se mai aşteaptă la boom-uri de sărbători

Agenţii imobiliari nu se mai aşteaptă la boom-uri de sărbători

Ovidiu VrânceanuCompanii / 05 noiembrie 2007 /

Preţurile imobilelor din Braşov au fost şi în acest an în urcare. Vicepreşedintele filialei braşovene a Uniunii Naţionale a Agenţilor Imobiliari (UNIM), Adrian Pop, ne-a declarat că apartamentele din municipiul Braşov s-au scumpit în primele nouă...

HARGHITA:32 de locuinţe sociale în Borsec

Emilia OlescuCompanii / 05 noiembrie 2007 /

O parte din cererile de locuinţe sociale din localitatea Borsec, judeţul Harghita vor fi soluţionate, în urma construirii unui bloc destinat unor astfel de cazuri.

Ovidiu Silaghi

Silaghi: România nu a pierdut bani din fondurile structurale

F.A.Companii / 05 noiembrie 2007

România nu a pierdut niciun ban din fondurile europene, pentru că nu s-a disponibilizat niciun ban din aceste fonduri, a declarat vineri ministrul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, Ovidiu Silaghi, la cea...

BRM Braşov - tranzacţii de 6 milioane de euro

Ovidiu VrânceanuCompanii / 05 noiembrie 2007 /

În primele nouă luni ale aces­tui an, Adrian Rogoz, preşedintele Consiliului de Administraţie al terminalului Braşov al Bursei Române de Mărfuri, s-a arătat nemulţumit de faptul că instituţiile şi firmele braşovene nu sunt atrase de...

Unitatea 2 de la Cernavodă a fost repornită

F.A.Companii / 05 noiembrie 2007

Unitatea 2 de la Cernavodă a fost repornită după oprirea planificată pentru efectuarea reviziei finale, conform procedurilor de exploatare ale centralei, informează Societatea Naţională "Nuclearelectrică" SA.

Profitul NYSE Euronext a crescut cu 280%

F.A.Internaţional / 05 noiembrie 2007

Bursa trans-atlantică NYSE Euronext raportează o creştere semnificativă a profitului său în trimestrul al treilea din 2007, dat fiind că problemele de pe pieţele creditelor i-au determinat pe investitori să opteze pentru tranzacţii cu acţiuni şi...

British Airways" - câştiguri sub aşteptări

F.A.Internaţional / 05 noiembrie 2007

Compania aeriană "British Airways" Plc a raportat un profit sub aşteptări pentru primul semestru fiscal, modificându-şi totodată în sens negativ estimările pentru vânzările din acest an, din cauza deprecierii dolarului.

A scăzut profitul "Gazprom"

F.A.Internaţional / 05 noiembrie 2007

Gigantul rus al gazelor naturale "Gazprom" şi-a micşorat cu 24,75% profitul în trimestrul al treilea din 2007, faţă de cel anterior, acesta ajungând la 2,25 miliarde de dolari, potrivit standardelor locale de contabilitate.

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

19 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1456
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5464
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3917
Gram de aur (XAU)Gram de aur254.7806

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
ROMANIAN ENERGY DAY 2020
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo