ZIARUL BURSA

22 noiembrie 2010
Bursa de la Bucureşti se promovează la Londra

Bursa de la Bucureşti se promovează la Londra

Ştefania CIOCÎRLANPiaţa de Capital / 22 noiembrie 2010

O delegaţie oficială a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) alcătuită din Valentin Iones­cu, directorul general al instituţiei, şi Ciprian Zah, vicepreşedinte al BVB, a mers la mijlocul săptămânii trecute la Londra ca să facă cunoştinţă marilor fonduri de inves­tiţii străine cu piaţa de capital de la noi. Reprezentanţii Bursei bucureştene s-au întâlnit şi cu membri din conducerea bursei londoneze, sperând să reuşească să pună bazele unei cooperări de durată cu bursa londoneză. Membri din conducerea London Stock Exchange sunt aşteptaţi, de asemenea, la Bucureşti, la începutul anului viitor.

Ediţia din 22.11.2010
Ediţia din 07.07.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

SIBIUDow Jones, în topul lichidităţilor

Decebal N. TodăriţăPiaţa de Capital / 22 noiembrie 2010

Şedinţa de vineri a fost una în care participanţii au acţionat cu mai multă prudenţă comparativ cu celelalte sesiuni de tranzacţionare ale săptămânii, în condiţiile în care, după două sesiuni cu creşteri, cotaţiile futures au revenit pe minus sub...

"Upruc UTCH" a intrat în insolvenţă

Ovidiu VRÂNCEANU, BraşovPiaţa de Capital / 22 noiembrie 2010

Administraţia Finanţelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii a anunţat, vineri, că a anulat licitaţia pentru vânzarea activelor companiei Upruc UTCH Făgăraş după ce aceasta a intrat în procedură de insolvenţă. Fiscul a încercat de mai multe ori...

SIF-urile au pierdut 10%, în ultima lună

SIF-urile au pierdut 10%, în ultima lună

S.I.Investiţii Personale / 22 noiembrie 2010

Cele cinci societăţi de investiţii financiare (SIF) au pierdut în medie, în intervalul 18 octombrie - 18 noiembrie, 10,72%, indicele BET-FI, care le reprezintă, ajungând la 22.320 de puncte.

Cu toate acestea, cei care s-au orientat, în...

Profitul OTP, în declin

Profitul OTP, în declin

ALINA VASIESCUInternaţional / 22 noiembrie 2010

Profitul net realizat de "OTP Bank" Nyrt., cea mai mare bancă din Ungaria, a scăzut mai puţin decât aşteptau analiştii în trimestrul al treilea, datorită reducerii provizioanelor pentru creditele neperformante.

"Nissan" ar putea prelua încă 10% din "AvtoVAZ"

ALINA VASIESCUInternaţional / 22 noiembrie 2010

"Nissan Motor" Co., a treia companie auto din Japonia, ar putea cumpăra, anul viitor, 10% din "AvtoVAZ", cel mai mare producător de autoturisme din Rusia, anunţă Serghei Cemezov, directorul executiv al conglomeratului "Russian...

Băsescu: Summit-ul NATO şi-a atins obiectivele

C.D.Politică / 22 noiembrie 2010

Summit-ul NATO de la Lisabona şi-a atins obiectivele propuse şi a dovedit soliditatea Alianţei, precum şi consolidarea parteneriatul cu UE, a anunţat preşedintele Traian Băsescu, sâmbătă, la finalul evenimentului.

Spre un nou FMI?

Cristian PîrvulescuEditorial / 22 noiembrie 2010

Cristian Pîrvulescu

Deşi a lăsat deja răni adânci, încă nevindecate, asupra economiei europene, criza e încă departe de sfârşitul său. Din contră, noile dificultăţi ale economiilor europene, dar şi situaţia instabilă din restul lumii, par a indica o nouă acutizare a...

PIAŢA VALUTARĂCursul a continuat să urce

A.A.Bănci-Asigurări / 22 noiembrie 2010 /

Leul s-a depreciat uşor, vineri, faţă de euro, cu 0,03%, iar Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,2972 lei pentru moneda europeană, în creştere cu 0,12 bani comparativ cu joi, când euro a fost cotat la 4,2960 lei.

Cine este Cătălin Chelu

Cine este Cătălin Chelu

Companii / 22 noiembrie 2010

Cea mai mare parte a afacerilor lui Cătălin Chelu rămân învăluite în ceaţă, deşi presa a consumat multă cerneală, de-a lungul timpului, ca să le dea de rost.

Puţini sunt cei care se pot lăuda că se descurcă în păienjenişul financiar pe care...

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii