ZIARUL BURSA

10 martie 2016
Tal Silberstein, Shimon Shevez, Benjamin Steinmetz şi Moshe Agavi sunt urmăriţi penal

ÎN DOSARUL PRIVIND RETROCEDAREA NELEGALĂ A FERMEI BĂNEASA,Tal Silberstein, Shimon Shevez, Benjamin Steinmetz şi Moshe Agavi sunt urmăriţi penal

Andrei StanAnticorupţie / 10 martie 2016

Procurorii solicită arestarea preventivă în lipsă a acestora 

Omul de afaceri Tal Silberstein este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă şi complicitate la spălarea banilor, în dosarul privind retrocedarea nelegală unei suprafeţe de 47 de hectare de pădure situată în localitatea Snagov şi privind retrocedarea nelegală a Fermei Băneasa, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

BCE a redus dobânzile şi a majorat achiziţiile lunare de obligaţiuni

BCE a redus dobânzile şi a majorat achiziţiile lunare de obligaţiuni

S.A.Internaţional / 10 martie 2016

Actualizare 19:28 Mario Draghi, dispus să plătească băncile pentru a acorda împrumuturi

Banca Centrală Europeană ar putea să plătească băncile pentru a se împrumuta de la BCE, cu condiţia să acorde la rândul lor credite gospodăriilor şi companiilor, a afirmat astăzi Mario Draghi, preşedintele BCE, cu ocazia prezentării unui nou program destinat stimulării creditării, transmite Reuters.

Actualizare 18:13 Mario Draghi: "Deciziile BCE au fost determinate de temerile privind efectele secundare ale inflaţiei"

Actualizare 16:09 Bursele europene au crescut semnificativ, după ce BCE a anunţat noi stimulente pentru creşterea economică

Curtea Constituţională intervine în "binomul" DNA-SRI

SRI NU MAI POATE FACE INTERCEPTĂRI PENTRU PROCURORICurtea Constituţională intervine în "binomul" DNA-SRI

I.P.Anticorupţie / 10 martie 2016

Actualizare 19:35 Raluca Prună: "Guvernul a lucrat la o OUG pe tema interceptărilor, iar mâine va fi adoptată"

Raluca Prună, ministrul Justiţiei, a declarat astăzi că Executivul a lucrat la o ordonanţă de urgenţă privind interceptările şi mâine seară, după şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, Cabinetul condus de Cioloş o va adopta.

Actualizare 16:45 Augustin Zegrean: "Nimeni nu poate fi condamnat doar pe înregistrări"

Actualizare 13:26 SRI: "Decizia CCR are impact asupra securităţii naţionale"

Actualizare 11:14 Administraţia Prezidenţială: Şedinţă CSAT, vineri, pe tema deciziei CCR

"Sifonarea Astra şi Carpatica Asig - la originea arestării lui Ruşanu şi hărţuirii RST MEDIA"

RADU SOVIANI, ÎNGRIJORAT DUPĂ ACHITAREA FOSTULUI PREŞEDINTE ASF:"Sifonarea Astra şi Carpatica Asig - la originea arestării lui Ruşanu şi hărţuirii RST MEDIA"

A.A.Bănci-Asigurări / 10 martie 2016

Fostul purtător de cuvânt al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Radu Soviani, şi-a exprimat îngrijorarea că înlăturarea sa din funcţia de la ASF, precum şi arestarea fostului preşedinte Dan Radu Ruşanu au fost orchestrate de persoane care aveau interesul să sifoneze "Astra Asigurări" şi "Carpatica Asig", potrivit unui comunicat de presă, transmis după ce instanţa l-a achitat pe Ruşanu, în dosarul Carpatica Asig-ASF.

"Cred că o schimbare de mentalitate a avut loc; o să vedem dacă se reflectă în alegeri sau în alte activităţi"

LAURA CODRUŢA KOVESI:"Cred că o schimbare de mentalitate a avut loc; o să vedem dacă se reflectă în alegeri sau în alte activităţi"

Andrei StanAnticorupţie / 10 martie 2016

Actualizare 14:38 Kovesi: "Nu facem niciodată jocuri politice, facem dosare, obţinem condamnări, întotdeauna respectăm legea"

"Nu facem niciodată jocuri politice, facem dosare, obţinem condamnări, întotdeauna respectăm legea în activitatea noastră şi cred că anchetele profesioniste şi obiective pe care le-am făcut în ultimii ani au fost confirmate prin numărul mare de hotărâri judecătoreşti pe care le-am obţinut. În fiecare an, aproximativ o mie de persoane au fost condamnate în dosarele DNA, în condiţiile în care au fost trimise în judecată 1.100 sau 1.200 de persoane în fiecare an", a declarat Kovesi, într-un interviu acordat Agerpres.

OPINIIDovada

MIHAI ANTONESCUPolitică / 10 martie 2016

Omul a inventat zeii pentru că e mai bine să crezi că cineva conduce autobuzul, fie şoferul chiar nepriceput, idiot sau beat, decât să admiţi că nu e nimeni la volan.

E.ON are pierderi de şapte miliarde de euro

E.ON are pierderi de şapte miliarde de euro

ALINA VASIESCUInternaţional / 10 martie 2016

E.ON SE, cea mai mare companie de utilităţi din Germania, a raportat, pentru 2015, cele mai mari pierderi anuale din istoria sa, după deprecierea activelor şi înjumătăţirea valorii sale de piaţă.

Banca Franţei înrăutăţeşte estimarea privind creşterea economiei ţării

Banca Franţei înrăutăţeşte estimarea privind creşterea economiei ţării

V.R.Jurnal de criză / 10 martie 2016

Banca centrală a Franţei a înrăutăţit, ieri, estimarea sa de creştere pentru economia naţională în trimestrul curent, din cauza reducerii avansului din industrie, servicii şi construcţii.

Conform aşteptărilor instituţiei, PIB-ul Franţei va avea o expansiune de 0,3% în primele trei luni din 2016, nu de 0,4%, cât a fost prognoza anterioară.

Ediţia din 10.03.2016
Ediţia din 04.06.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
MACRO NEWSLETTER 10 Martie 2016

MACRO NEWSLETTER 10 Martie 2016

Internaţional / 10 martie 2016

Producţia industrială din Marea Britanie a crescut sub aşteptări în ianuarie 2016, cu o rată lunară de 0,3%, după un declin de 1,1% în luna precedentă, iar creşterea anuală a fost de 0,2%, după un declin de 0,2% în luna anterioară.

CCC oferă suport pentru eBay în centrul de la Braşov

OVIDIU VRÂNCEANUCompanii / 10 martie 2016

Compania poloneză de outsourching Competence Call Center oferă, în centrul său din Braşov, care a ajuns la peste 200 de angajaţi, servicii de suport atât pentru departamentul de back office cât şi pentru front office pentru americanii de la eBay.

Symmetrica: creştere cu peste 15% a business-ului în 2015

Symmetrica: creştere cu peste 15% a business-ului în 2015

C.I.Companii / 10 martie 2016

Producătorul autohton de pavele şi borduri vibropresate Symmetrica a înregistrat, anul trecut, un avans de peste 15% al cifrei de afaceri, ajungând astfel la un business 87 de milioane de lei (19,5 milioane de euro), potrivit unui comunicat de...

"Volkswagen" investeşte 170 milioane euro în Algeria

"Volkswagen" investeşte 170 milioane euro în Algeria

ALINA VASIESCUInternaţional / 10 martie 2016

"Volkswagen" AG (VW) va investi 170 milioane de euro în construcţia unei fabrici în Algeria, care va avea o capacitate de producţie de 100.000 de maşini pe an, în special modelele Polo, Skoda Octavia şi Amarok, anunţă publicaţia Al...

Preţul gazelor din import a coborât la 89,92 lei/MWh

Preţul gazelor din import a coborât la 89,92 lei/MWh

A. M.Companii / 10 martie 2016

Preţul mediu ponderat al gazelor naturale din import a fost, în luna decembrie, de 89,92 lei/MWh, cu doar 18% mai mare decât preţul gazelor de producţie internă de pe piaţa centralizată, care a coborât la 75,37 lei/MWh, potrivit datelor...

REVISTA PRESEI 10.03.2016

Willy HomnerRevista Presei / 10 martie 2016

ADEVARUL 

UE prelungeşte cu şase luni sancţiunile impuse Rusiei

Ambasadorii statelor membre UE au convenit miercuri să prelungească sancţiunile impuse unui număr de 146 de persoane şi 37 de entităţi care, acuză UE, au beneficiat de pe urma...

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii