ZIARUL BURSA

26 septembrie
Cui ar trebui să-i ceară iertare Gâdea? Dar Cioloş?

Cui ar trebui să-i ceară iertare Gâdea? Dar Cioloş?

MAKEMedia-Advertising / 8 decembrie 2016

Directorul hulitului post de televiziune Antena 3, Mihai Gâdea, a pus de o vendetă cu premierul Dacian Cioloş, în interviul pe care l-a acceptat acela, alaltăieri seară, după ce, de dimineaţă, şeful Guvernului a spus, la o dezbatere organizată de Grupul pentru Dialog Social (GDS):

"Mă duc, în primul rând, din respect pentru oamenii care, dintr-un motiv sau altul, se uită la acel post, se uită mai ales la acel post sau se uită aproape exclusiv la acel post şi care nu primesc alt gen de informaţii decât informaţiile pe care le dau oamenii, care se repetă la acel post. Cred că acei oameni au dreptul să audă şi punctul meu de vedere, chiar dacă e mai rar exprimat, punct de vedere pe care dacă-l exprim pe alte canale nu ajunge la ei sau ajunge foarte puţin.

Comănescu vrea să cheme Fiscul în instanţă

DUPĂ CE ANAF A DECIS CĂ GSP ARE DE PLATĂ 130 MILIOANE LEI DIN URMĂComănescu vrea să cheme Fiscul în instanţă

EMILIA OLESCUCompanii / 8 decembrie 2016

Grup Servicii Petroliere (GSP), companie deţinută de omul de afaceri Gabriel Comănescu, se află de câţiva ani în conflict cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), după ce, începând din 2012, inspectorii de la Fisc au efectuat o serie de controale la sediul companiei, stabilind, la începutul acestui an, că GSP are de plată 130 de milioane de lei, ce reprezintă contravaloarea TVA (38 milioane de lei) pentru o tranzacţie din 2008 şi accesoriile aferente.

10 Ani de Bucurie în România!

ADVERTORIAL10 Ani de Bucurie în România!

Companii / 8 decembrie 2016

Se poate şi aşa ...

De 10 Ani de zile activăm pe piaţa din România.

10 Ani în care ne-aţi fost alături, aţi crezut în calea noastră, în produsele noastre, în povestea noastră şi ne-aţi oferit clipe de Bucurie, familiei extinse link: SONNENTOR, prin alegerea Dumneavoastră.

"DEŞTEAPTĂ-TE, ROMÂNE!"

PUBLICITATE ELECTORALĂ"DEŞTEAPTĂ-TE, ROMÂNE!"

Remus BorzaPolitică / 8 decembrie 2016

Întotdeauna ne-am ales conducătorii pe care i-am meritat. La fel vom face şi în decembrie. Vom trimite în Parlament alte putori, curve, hoţi, acoperiţi, trădători şi vânzători de ţară. Că doar suntem consecvenţi cu propria noastră ignoranţă şi laşitate. Clasa politica nu e nici mai bună, nici mai rea decât însăşi societatea românească.

 "445 euro — valoarea investiţiei pe cap de locuitor în ţara noastră"

OTP ASSET MANAGEMENT: "445 euro — valoarea investiţiei pe cap de locuitor în ţara noastră"

A.S.Bănci-Asigurări / 8 decembrie 2016

Valoarea investiţiei pe cap de locuitor în România este de aproximativ 445 euro, mult mai mică decât cea din Ungaria, de 1.807 euro/cap de locuitor sau decât cea din Polonia, de 1.553 euro, potrivit specialiştilor OTP Asset Management, care susţin că suma reprezintă doar 75% dintr-un salariul mediu din România, în timp ce în Ungaria, investiţia în fonduri pe cap de locuitor este de peste două salarii medii, iar în Polonia este de aproximativ 1,7 salarii medii.

Patronatele din transporturile rutiere vor ca EximAsig să fie autorizată să emită poliţe RCA

SOLICITARE CĂTRE GUVERN ŞI PARLAMENTPatronatele din transporturile rutiere vor ca EximAsig să fie autorizată să emită poliţe RCA

C.P.Bănci-Asigurări / 8 decembrie 2016

Actualizare 11:28 ASF precizează că nu a primit nicio cerere de autorizare pentru RCA din partea EximAsig

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunţat astăzi că nu a primit până acum nicio cerere de autorizare pentru piaţa asigurărilor de răspundere civilă auto (RCA) din partea EximAsig, companie de asigurări controlată de stat prin intermediul băncii cu capital de stat Eximbank şi pe care unele patronate ale transportatorilor rutieri o vor intrată pe piaţa RCA, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

"Pfizer", amendată cu 107 milioane dolari în Marea Britanie

"Pfizer", amendată cu 107 milioane dolari în Marea Britanie

A.V.Internaţional / 8 decembrie 2016

Autoritatea pentru reglementarea concurenţei din Marea Britanie (CMA) a amendat grupul farmaceutic american "Pfizer" Inc. cu suma record de 84,2 milioane de lire sterline (107 milioane de dolari) pentru că a majorat cu până la 2.600% costul unui medicament folosit în tratamentul epilepsiei.

Ediţia din 26.09.2022
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Fitch acordă perspectivă negativă băncilor italiene

Fitch acordă perspectivă negativă băncilor italiene

Internaţional / 8 decembrie 2016

Agenţia de evaluare financiară Fitch Ratings atribuie o perspectiva negativă sectorului bancar italian, considerând că aceasta reflectă creşterea vulnerabilităţii la şocuri în urma deteriorării calităţii activelor din portofoliile moştenite.

MACRO NEWSLETTER 8 Decembrie 2016

MACRO NEWSLETTER 8 Decembrie 2016

Internaţional / 8 decembrie 2016

Comenzile industriale noi din Germania au crescut semnificativ peste aşteptări în octombrie 2016, cu o rată lunară de 4,9%, după un declin de 0,2% în luna precedentă, iar creşterea anuală s-a accelerat până la 6,1%, de la 2,3% în luna anterioară.

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

23 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0679
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1569
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6284
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8092

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo