ZIARUL BURSA

20 decembrie 2019
Ediţia din 01.03.2024
MedLife - trei ani de la listare

EDITIE SPECIALĂ - MEDLIFEMedLife - trei ani de la listare

Andrei IacomiPiaţa de Capital / 20 decembrie 2019

Analiştii: "Diversificarea, printre principalele beneficii aduse de intrarea prestatorului de servicii medicale în ringul nostru bursier"  

Rareş Iclenzan, Banca Transilvania: "Cifrele reflectă faptul că business-ul integrat al MedLife i-a permis să capteze mai bine cererea puternică pentru serviciile medicale private"

Radu Dăscălescu, Tradeville: "O influenţă majoră asupra evoluţiei cotaţiei M pentru următoarele şase - douăsprezece luni este posibil să fie dată de abilitatea companiei de integrare a noilor business-uri"

De la listare şi până în prezent, performanţă mai slabă decât a indicilor, pentru acţiunile MedLife

Acţiunile operatorului de servicii medicale private MedLife (M), unul dintre puţinii emitenţi de creş­tere din piaţa noastră de capital împlinesc, mâine, trei ani de când s-au listat la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), printr-o operaţiune de piaţă în care a fost vândut un pachet de 44% din companie.

Mihai Marcu

EDITIE SPECIALĂ - MEDLIFE / MIHAI MARCU, MEDLIFE:"Avem discuţii avansate pentru achiziţia a trei-patru operatori autohtoni"

A consemnat ANDREI IACOMIPiaţa de Capital / 20 decembrie 2019

"Credem că este un moment bun să ne consolidăm poziţia în Ungaria"  

"Încă de la listare, i-am îndemnat pe antreprenori să îşi listeze afacerile, dacă vor să rămână lideri în domeniul lor"

Reporter: MedLife împlineşte trei ani de când a fost listată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), fiind în prezent singurul emitent din domeniul prestării serviciilor medicale de la BVB. Ce schimbări a adus listarea în viaţa companiei?

BCR a listat la BVB obligaţiuni de 600 milioane lei

BCR a listat la BVB obligaţiuni de 600 milioane lei

Alina VasiescuPiaţa de Capital / 20 decembrie 2019

Banca Comercială Română (BCR) a listat ieri, la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), o emisiune de obligaţiuni senior nepreferenţiale în valoare de 600 de milioane de lei, care reprezintă o premieră atât în ţara noastră, cât şi în Europa Centrală şi de Est.

"Suntem în discuţii cu conducerea Metrorex pentru a găsi soluţiile aplicabile, singurul lucru blocant, din punctul meu de vedere, fiind plata restanţelor care datează de un an şi se ridică acum la 150 de milioane de lei, a declarat, într-o întâlnire cu presa, Gabriel Stanciu, directorul general Alstom Transport România.

Metroul riscă să nu mai circule de la 1 ianuarie

A.T.Companii / 20 decembrie 2019

Metrorex dă asigurări că face demersuri pentru rezolvarea situaţiei în care se află în urma expirării contractului de mentenanţă 

Circulaţia trenurilor de metrou din Capitală riscă să fie oprită de la 1 ianuarie 2020 deoarece contractul de mentenanţă expiră la 31 decembrie.

Cînd guvernarea nu este decît exerciţiul bunului plac în folosul găştilor de partid, pe spinarea statului şi a sclavilor săi, cetăţenii!

Cornel CodiţăEditorial / 20 decembrie 2019

Cornel Codiţă

Poate se întreabă cineva ce este aceea guvernare şi cu ce se mănîncă ea? Te uiţi la ceea ce face PNL-ul de cînd a ajuns titular oficial în birourile Palatului Victoria şi răspunsul este fără echivoc: inventarul găurilor lăsate de fosta putere şi încercarea disperată de a găsi soluţii pentru a le acoperi; dacă nu pe toate, măcar pe cele mai ruinătoare.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Marcel Ciolacu

Bugetul de stat pentru 2020 încinge spiritele

I.GhePolitică / 20 decembrie 2019

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, va sesiza Curtea Constituţională referitor la existenţa unui conflict juridic între Parlament şi Guvern cu privire la legea bugetului de stat pentru anul 2020.

Car cu boi- Nicolae Grigorescu

PLASAMENTE ALTERNATIVELicitaţia licitaţiilor

Marius TiţaInvestiţii Personale / 20 decembrie 2019

Marius Tiţa

Am aflat unde sunt banii de pe piaţa de artă pe care îii căutăm. Cel puţin marţi, 7 ore fabuloase, banii s-au aflat la licitaţia de iarnă a casei Artmark. A fost o cassă bogată care a adunat aproape 1,762 milioane de euro. Asta înseamnă o rată de...

Ofertele turistice, "disecate" de ANPC

Ofertele turistice, "disecate" de ANPC

O.D.Companii / 20 decembrie 2019

Avalanşa de oferte turistice de sărbători nu este lipsită de pericole. Directorul general al ANPC, Paul Anghel avertizează asupra faptului că agenţiile de turism trebuie să ofere clienţilor, înainte de semnarea contractului, date privind...

OPINIIPoate fi "făcut din vorbe" cursul de schimb?

CRISTIAN DOGARUBănci-Asigurări / 20 decembrie 2019

În arsenalul oricărei bănci centrale, pe lângă măsurile de politică monetară stau şi declaraţiile, mai vagi sau mai precise, după cum o cere contextul, în implementarea respectivei politici monetare şi contracararea turbulenţelor cu care se poate...

Premieră: scade numărul fumătorilor de sex masculin

Premieră: scade numărul fumătorilor de sex masculin

O.D.Lifestyle / 20 decembrie 2019

Pe frontul luptei împotriva fumatului se înregistrează o nouă mare victorie. Lupta împotriva fumatului a înregistrat o premieră, ce poate fi considerată un "punct de cotitură": numărul bărbaţilor care consumă tutun a scăzut pentru prima...

MACRO NEWSLETTER-20 Decembrie 2019

MACRO NEWSLETTER-20 Decembrie 2019

Macroeconomie / 20 decembrie 2019

Preţurile de consum din Marea Britanie şi-au menţinut creşterea anuală la 1,5% în noiembrie 2019, pe fondul unei creşteri lunare de 0,2%, după un declin de 0,2% în luna anterioară. Preţurile alimentelor şi-au accelerat semnificativ creşterea...

Fondatorul Zara a cumpărat 5% din Enagas

Fondatorul Zara a cumpărat 5% din Enagas

ALINA VASIESCUInternaţional / 20 decembrie 2019

Amancio Ortega, fondatorul Inditex SA - compania care deţine lanţul de magazine Zara - a preluat o participaţie de 5% (13,09 milioane de acţiuni noi) din compania spaniolă de energie Enagas SA, care deţine şi operează reţeaua de distribuţie a...

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
heidi-chocolate.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Mar. 2024
Euro (EUR)Euro4.9699
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5984
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur303.5750

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
uniprest.ro
hipo.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo