Primul SUV din istoria Aston Martin, disponibil în ţara noastră

V.D.
Ziarul BURSA #Companii #Auto /

Primul SUV din istoria Aston Martin, disponibil în ţara noastră

Preţul de pornire al SUV-ului începe de la 165.000 de euro, fără TVA 

Aston Martin DBX, primul SUV din istoria brandului, a fost prezentat, ieri, la Bucureşti. Clienţii îl pot comanda cu un preţ de pornire de 165.000 de euro, fără TVA, o sumă care îl poziţionează pe piaţă drept cel mai accesibil SUV de lux.

Maşina vine cu motorul V8 biturbo de 4.0 litri, de origine AMG, care pune în mişcare şi modelele DB11 şi Vantage. Sub capota lui DBX, unitatea dezvoltă 550 de cai putere şi un cuplu de 700 Nm şi vine cu funcţie de dezactivare a cilindrilor pentru eficientizarea rulării. Aceste cifre îi asigură lui DBX o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde, iar viteza sa maximă este de 291 km/h.

Portbagajul său pune la dispoziţia ocupanţilor 632 de litri, spaţiu maximizat de pragul îngut şi de deschiderea largă a hayonului.

Dincolo de uşile fără ramă, o caracteristică tipică modelelor coupe, la bord, clienţii pot primi ornamente din lemn, compozit sau metal rafinat, ţesătură din 80% lână, un nou compozit de in, ca alternativă la fibra de carbon şi designul exclusivist tipic modelelor brand-ului. Acoperişul panoramic se întinde pe toată suprafaţa plafonului, iar sistemul de iluminare ambientală prezintă 64 de culori.

DBX este echipat standard cu asistenţă pentru păstrarea benzii de circulaţie, cruise control adaptiv, asistenţă pentru unghiul mort, frânare automată de urgenţă cu funcţie de detectare a pietonilor şi recunoaşterea indicatoarelor rutiere.

Douăsprezece pachete de accesorii pot fi comandate odată cu maşina sau ulterior.

Noul Aston Martin DBX se produce în uzina St Athan din Ţara Galilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS