ZIARUL BURSA

16 iulie 2020
Ediţia din 01.02.2023
Profiturile băncilor americane reflectă lovitura grea dată de pandemie

DEŞI AU O SITUAŢIE MULT MAI BUNĂ DECÂT ÎN CRIZA FINANCIARĂProfiturile băncilor americane reflectă lovitura grea dată de pandemie

A.V.Internaţional / 16 iulie 2020

Rezultatele financiare înregistrate de marile bănci din SUA în trimestrul al doilea din 2020 sunt aşteptate să fie cele mai slabe de la criza financiară din 2008 până în prezent, conform specialiştilor, care atrag atenţia că ratele mici ale dobânzilor şi provizioanele constituite pentru creşterea creditelor neperformante afectează veniturile instituţiilor de credit.

La ce folosesc furnizorilor de energie abonamentele zilnice pentru clienţi?

OPINIILa ce folosesc furnizorilor de energie abonamentele zilnice pentru clienţi?

Cristian DogaruCompanii / 16 iulie 2020

M-am bucurat sincer marţi aflând că Electrica Furnizare a lansat oferte competitive prin care concurează dur duopolul E.ON-Engie pe piaţa gazelor naturale pentru populaţie. Şi nu numai atât, compania ar fi urcat direct pe locul 1 în topul comparatorului ANRE, o adevărata performanţă. Iată că statul a înţeles cum poate forţa marii jucători din domeniu (Engie şi E.ON au 90% din piaţa) să scadă preţurile, în ton cu ce se întâmplă pe bursă unde preţul gazelor au fost sub 50 lei/Mwh, mi-am spus.

Guvernul trebuie să dubleze alocaţiile copiilor

CCR:Guvernul trebuie să dubleze alocaţiile copiilor

I.Ghe.Politică / 16 iulie 2020

Guvernul trebuie să găsească urgent resursele financiare necesare dublării alocaţiilor copiilor. Curtea Constituţională a respins, ieri, cu unanimitate de voturi, sesizarea formulată de PNL cu privire la legea prin care majoritatea parlamentară constituită în jurul PSD a respins Ordonanţa de Urgenţă 2/2020 prin care guvernul Orban amâna dublarea alocaţiilor copiilor.

Şefii Jandarmeriei scapă, momentan, de dosarul 10 august

DIICOT CLASEAZĂ, PARCHETUL GENERAL VERIFICĂŞefii Jandarmeriei scapă, momentan, de dosarul 10 august

George MarinescuPolitică / 16 iulie 2020

Gabriela Scutea, procuror general: "Toate actele din dosar vor fi cântărite în cadrul controlului ierarhic"  

Doru Mărieş, preşedinte Asociaţia 21 Decembrie 1989: "Procurorii militari, printr-o mârşăvie, au trimis acest dosar la DIICOT şi iată că s-a pierdut încă un an"

Marian Moroşanu: "Decizia DIICOT este o jignire la adresa victimelor din Piaţa Victoriei"

Decizia procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) prin care au fost clasate acuzaţiile aduse şefilor Jandarmeriei pentru intervenţia în forţă împotriva manifestanţilor paşnici din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei, a iscat nemulţumire în rândul societăţii civile şi l-a găsit nepregătit pe procurorul general al României, Gabriela Scutea.

Şefa Ministerului Public a declarat ieri că nu a avut timp să citească atent cele 235 de pagini ale ordonanţei de clasare emisă de DIICOT, dar a ţinut să asigure cetăţenii că dosarul 10 august va continua să fie instrumentat de Parchetul Militar şi că ordonanţa respectivă va fi verificată din punct de vedere ierarhic de către Parchetul General.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Sursa foto: https://www.facebook.com/MinisterulLucrarilorPublice

INFRASTRUCTURĂ SPORTIVĂNataţia va avea un Complex Olimpic

O.D.Companii / 16 iulie 2020

Lucrurile se mişcă în direcţia corectă, dar foarte încet, în ceea ce priveşte infrastructura sportivă. Performerii din domeniul nataţiei au parte de o primă veste bună după ani de ştiri neplăcute legate de locurile în care se puteau pregăti....

MACRO NEWSLETTER 16 Iulie 2020

MACRO NEWSLETTER 16 Iulie 2020

Macroeconomie / 16 iulie 2020

Producţia industrială din Marea Britanie şi-a temperat scăderea anuală în luna mai 2020, până la 20%, de la 23,8% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare de 6%, după o scădere de 20,2% în luna anterioară.

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

01 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9148
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5152
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9264
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5638
Gram de aur (XAU)Gram de aur279.6982

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo