Cupa de Bridge Contra 2024  Una dintre cele mai importante competiţii de bridge din Europa, desfăşurată la Bucureşti


Comunicate de presă / 19 aprilie

Una dintre cele mai importante competiţii de bridge din Europa, desfăşurată la Bucureşti

Cupa de Bridge Contra, turneu de bridge în format echipe şi devenit deja unul dintre evenimentele cunoscute din lumea bridge-ului, se pregăteşte să adune pasionaţi din întreaga Europă pentru a doua ediţie consecutive, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, având calitatea de a face parte dintre concursurile acceptate de World Bridge Tour - nivel mondial, cu master points acordate de World Bridge Federation (WBF), înscrisă în calendarul European Bridge Federation (EBL), competiţia este organizată în perioada 23-26 mai, la Hotelul Caro din Bucureşti. Evenimentul a atras deja 130 de participanţi străini, dintr-un total de 180 de participanţi, consolidându-şi poziţia de cel mai mare festival de bridge din estul şi centrul Europei.

Cum bine ştiu pasionatii acestui joc minunat, importanţa locaţiei alese pentru desfăşurarea concursurilor nu poate fi ignorată. De aceea, organizatorii au ales ales Bucureştiul, pentru că poate niciun alt oraş al României nu reuneşte atât de bine romantismul care aminteşte cel mai mult de Parisul din perioadele Belle Epoque şi interbelică, dar şi clădirile moderne specifice unui centru financiar. Ospitalităţii româneşti i s-a dus vestea şi datorită restaurantelor, barurilor, cafenelelor şi cluburilor din Centrul Vechi, în a căror vecinătate se afla Curtea Veche cu al ei Palat Medieval, renumitele Pasajul Macca-Villacrosse, Hanul lui Manuc, La Mahala-Covaci, Club Fire - cartierul general al împătimiţilor de fotbal şi de rugby şi multe, multe altele, cu atmosfera şi atracţiile lor.

Cupa de Bridge Contra a fost fondată cu pasiune şi dedicare pentru acest joc minunat. Ediţia din 2024 continuă tradiţia de a aduce împreună jucători talentaţi din întreaga Europă. Cu o atenţie specială acordată detaliilor şi experienţei jucătorilor, Cupa de Bridge Contra se remarcă drept un festival de bridge de excepţie.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc pe 23 mai, la orele 9.45, iar Festivitatea de premiere - pe 26 mai, la orele 15.00.

Vor participa jucători de bridge din Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Danemarca, Egipt, Franţa, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Olanda, Polonia, Serbia, Turcia, Ungaria şi, fireşte, România.

Premiile vor avea o valoare totală de 30.000 de euro.

În paralel cu această competiţie va avea loc şi Cupa Caro, în format de bridge-perechi.

Organizatorii concursului sunt Florin şi Olimpia Filip, iar directorul concursului este Răzvan Spiridonescu. Totul a fost realizat şi împreună cu ajutorul câtorva prieteni deosebiţi, oameni speciali ai bridge-ului din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Lansare carte
Conferinţa BURSA “Piaţa financiar-bancară”
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5755
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0224
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8440
Gram de aur (XAU)Gram de aur344.9545

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
thediplomat.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb