Crypto

E.ON lansează concursul "Energie pentru viitor", dedicat elevilor preocupaţi de sursele de energie verde

A.B.
Comunicate de presă / 19 februarie

 E.ON lansează concursul "Energie pentru viitor", dedicat elevilor preocupaţi de sursele de energie verde

În competiţia ce se va desfăşura online în perioada 19 februarie-15 martie se pot înscrie elevi din clasele a VIII-a până la a XII-a, conform unui comunicat de presă

Te-ai gândit vreodată cum va arăta oraşul viitorului, în anul 2050, ce energie va folosi pentru ca să se dezvolte sustenabil, să fie nepoluant, iar sursele de energie să fie accesibile pentru toţi locuitorii?

Dacă faci parte dintre elevii care şi-au pus aceste întrebări şi, mai mult de atât, ai idei de surse de energie verde care fac ca oraşul viitorului să fie sustenabil, E.ON Energie România te invită să te înscrii la concursul online "Energie pentru viitor", dedicat elevilor din întreaga ţară din clasele a VIII-a până la a XII-a.

Competiţia debutează pe 19 februarie şi se încheie pe 15 martie, când vor fi anunţaţi câştigătorii.

"Căutăm elevi ingenioşi, preocupaţi de mediul înconjurător şi de folosirea sustenabilă şi inteligentă a surselor de energie. Îi aşteptăm să vină cu cele mai bune soluţii, într-o formă atractivă, care să le pună în valoare nu doar imaginaţia şi cunoştinţele, ci şi creativitatea şi abilităţile de prezentare. Această competiţie vine în continuarea proiectelor Grupului E.ON destinate promovării surselor regenerabile şi reducerii amprentei de carbon", spune Claudia Griech, Directorul General Adjunct al E.ON Energie România.

Criteriile de selecţie şi jurizare a ideilor şi proiectelor ce vor fi înscrise în concurs sunt:

Răspunsul la provocare - în ce măsură ideile/proiectele ajută la rezolvarea unor posibile probleme legate de alimentarea cu energie a oraşelor în 2050.

Calitatea şi creativitatea soluţiei găsite - în ce măsură ideile/proiectele sunt inovatoare şi dau dovadă de creativitate.

Acurateţea informaţiilor - în ce măsură elevii se folosesc de date sau analize relevante pentru a-şi susţine ideile/proiectele.

Modul de prezentare a ideilor - în ce măsură elevii au reuşit să demonstreze o comunicare clară şi persuasivă a ideilor/proiectelor.

Juriul care va decide cei 15 câştigători ai concursului, premiaţi fiecare cu câte un laptop, va fi format din profesori, specialişti din cadrul E.ON, respectiv specialişti în domeniul comunicării şi relaţiilor publice.

Regulamentul concursului şi formularul de înscriere se găsesc pe pagina https://www.facebook.com/E.ONRomania/. Înscrierea se face în baza formularului de înscriere care va fi trimis odată cu ideile sau proiectele propuse la adresa de e-mail responsabilitate.corporatista@eon-romania.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

02 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8747
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4161
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6329
Gram de aur (XAU)Gram de aur225.4539

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro