PESTE 10.000 MP ÎNCHIRIAŢIChiriaşi noi în faza a doua a Eli Park 1

A.V.
Comunicate de presă #Imobiliare /

Chiriaşi noi în faza a doua a Eli Park 1

Faza a doua a parcului logistic Eli Park 1, recent livrată, are patru noi chiriaşi, după cum anunţă dezvoltatorul imobiliar Element Industrial.

Potrivit unui comunicat al acestuia, Euro Games Techonology România, companie activă în producţia şi distribuţia unei game ample de produse în industria de gaming; Mobilier 1, retailer online home & deco; Decor Floor, lider în domeniul pardoselilor comerciale şi rezidenţiale; şi Dentotal, lider de piaţă în distribuţia de produse stomatologice, au închiriat peste 10.000 mp în cadrul Eli Park 1, parcul logistic dezvoltat de Element Industrial în zona Buftea-Chitila.

"Ne bucurăm că Eli Park 1 corespunde cerinţelor unei game largi de utilizatori finali, de mărimi variate şi activând în industrii diferite", spune Muler Onofrei, CEO & co-fondator al Element Industrial, adăugând: "Localizarea într-o zonă ce asigură acces rapid către centrul Bucureştiului şi facilităţile de clasă A ale parcului au fost elementele decisive ale deciziei de închiriere".

Proiectul logistic este deservit de câteva linii de transport în comun şi este localizat la o distanţă de 4 km de centura Bucureşti, cu acces direct la un drum naţional cu patru benzi, DN 7. Arctic şi-a stabilit centrul de distribuţie în prima fază a Eli Park 1, ocupând o suprafaţă de 20.000 mp. Principalele avantaje sunt accesul facil către nordul şi centrul Bucureştiului şi amplasarea într-o zonă cu excedent de forţă de muncă (Chitila-Buftea).

Eli Park 1 este dezvoltat în parteneriat de Element Industrial şi grupul Dedeman în zona Chitila-Buftea, ce se prefigurează drept noul pol logistic de proximitate al Capitalei.

Element Industrial este unul dintre cei mai tineri jucători de pe piaţa spaţiilor logistice. Dezvoltatorul are în lucru o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafeţe între 50-60.000 mp, în Bucureşti, Craiova, Bacău, Târgovişte şi Timişoara, precum şi depozite cu suprafeţe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress.

Totodată, dezvoltatorul oferă un pachet integrat de servicii de tip built-to-suit pentru facilităţi de producţie şi depozitare, începând de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, autorizare, proiectare şi livrare conform cerinţelor specifice pentru fiecare proiect.

BTPay
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro