Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

230 de proiecte de cercetare româneşti - înscrise la Euroinvent

C.P.
Comunicate de presă /

230 de proiecte de cercetare româneşti - înscrise la Euroinvent

Euroinvent este cunoscută ca fiind cea mai mare expoziţie de inventică si inovaţie din Europa de Est.

230 de proiecte de cercetare sunt înscrise să participe la Euroinvent, care a devenit, de-a lungul timpului, cea mai mare expoziţie de inventică si inovaţie din Europa de Est. Astfel, din cele peste 500 de invenţii şi proiecte de cercetare, mai mult de 230 sunt din România şi 120 din Republica Moldova.

La nivel integrat, cercetarea românească nu interacţionează cu economia reală, arată un comunicat remis Redacţiei, care menţionează că, în acest context, este nevoie de politici coerente care să transforme cercetarea în motorul activ al unei economii competitive. "Mediul privat trebuie să contribuie, de asemenea, la această dezvoltare firească, prin sprijinirea noilor generaţii de oameni de ştiintă, pentru atingerea unui potenţial maxim", apreciază sursa citată, adăugând că unun din proiectele româneşti înscrise la Euroinvent va fi premiat Senatul Ştiintific al Fundatiei Dan Voiculescu cu 10.000 de lei.

Euroinvent este singurul eveniment din România organizat sub egida Federaţiei Mondiale a Inventatorilor. Acesta promovează creativitatea şi inovarea într-un context international larg şi se află la cea de-a XII-a ediţie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS