25 de ani de DENT ESTET în România

R.S.
Comunicate de presă / 24 aprilie

25 de ani de DENT ESTET în România

DENT ESTET aniversează, astăzi, 25 de ani de la înfiinţarea grupului care a cunoscut o evoluţie dinamică la nivel naţional după parteneriatul cu MedLife, prin investiţii de 12 milioane de euro în infrastructură medicală şi o abordare 360° în îngrijirea sănătăţii pacienţilor.

Începând din 1999, DENT ESTET şi-a construit şi consolidat statutul de pionier al excelenţei şi inovaţiei în medicina dentară din România, menţinând un trend pozitiv de creştere, cu un portofoliu de 18 clinici în 9 oraşe cheie din ţară, în prezent. Performanţa de a rămâne în topul preferinţelor românilor în cei 25 de ani se datorează modelului de business creat de dr. Oana Taban, bazat pe acces la expertiză medicală de top, tehnologii digitale premium şi tratamente cu impact real asupra sănătăţii generale a românilor.

"După 25 de ani, suntem cel mai puternic grup de clinici stomatologice private din ţară şi o echipă de peste 600 de oameni. Angajamentul asumat încă de la început a fost acela de a le oferi românilor soluţii medicale inovatoare şi eficiente pentru sănătatea lor orală. Alături de MedLife, am pus bazele unui sistem integrat de servicii medicale pentru excelenţă în sănătate, am modelat generaţii de medici şi am investit în educaţie şi comunitate. Suntem recunoscători pentru încrederea pe care pacienţii ne-au acordat-o în tot acest timp. În următorii ani, vom continua ceea ce am început în 1999: să avem impact real şi pozitiv în sistemul medical din România şi să contribuim cu adevărat la starea de sănătate a românilor", a declarat dr. Oana Taban, CEO şi Fondator DENT ESTET

Parteneriatul MedLife-DENT ESTET - De 8 ani, abordarea 360° în îngrijirea sănătăţii pacienţilor

Prin investiţii susţinute de zeci de milioane de euro, grupul DENT ESTET este prezent, astăzi, în 9 oraşe cheie din România: Bucureşti (8 clinici), Timişoara (2), Sibiu (2), Braşov, Cluj-Napoca, Oradea, Ploieşti, Craiova, Arad.

Extinderea la nivel naţional a fost accelerată de parteneriatul semnat, în aprilie 2016, cu MedLife, cea mai mare reţea de servicii medicale private din ţară. După această dată, strategia de dezvoltare s-a bazat pe investiţiile de tip greenfield, dar şi achiziţia unor clinici de top din piaţă.

Cei 8 ani alături de MedLife au favorizat o creştere accelerată a clinicilor DENT ESTET pe toate planurile: creşterea numărului de unituri dentare de la 40 la 110, creşterea cu 147% a numărului de pacienţi unici, cu 164% a numărului de vizite şi cu 160% a numărului de medici stomatologi.

În plus, datorită unei abordări 360° a sănătăţii pacienţilor şi a preocupării constante pentru soluţii financiare cât mai flexibile, începând din anul 2023, serviciilor stomatologice au fost integrate în premieră în abonamentele oferite atât persoanelor fizice, cât şi companiilor. Această perspectivă inovatoare pentru sistemul medical din România s-a dovedit a fi un succes, creşterea interesului pentru abonamentele integrate de sănătate orală fiind de 20% de la trimestru la trimestru.

"Atunci când alegi să-ţi ghidezi activitatea bazându-te pe principii precum calitatea actului medical, inovaţia şi digitalizarea, rezultatele nu pot fi decât excelente. Iar bilanţul celor 8 ani de parteneriat cu DENT ESTET demonstrează acest lucru. Performanţa bună a grupului de clinici stomatologice se datorează, în special, experienţei vaste a echipei medicale şi a interesului în a oferi pacienţilor cele mai noi tehnologii în sănătatea orală. Ne bucurăm că tot mai mulţi români sunt conştienţi de rolul pe care îngrijirea orală îl are în starea generală de sănătate şi aleg calitatea şi performanţa. În perioada următoare, ne vom concentra pe consolidarea sistemului integrat pe care l-am creat, prin investiţii în digitalizare, dezvoltarea pe segmentul corporate, dar şi extinderea activităţii în alte zone din ţară", a declarat Dorin Preda, Director Executiv MedLife Group.

Pionerat în stomatologia digitală integrată

În cei 25 de ani de prezenţă pe piaţa serviciilor stomatologice din România, DENT ESTET a fost o echipă a premierelor atât în materie de servicii medicale, cât şi în ceea ce priveşte rolul jucat de companii în societate.

În acelaşi timp, DENT ESTET a fost prima clinică dentară care a încheiat parteneriate strategice cu organizaţii caritabile, precum Salvați Copiii România (încă din 2006), Fundaţia "Heart of Hope", Asociaţia "Creştem Mari" şi Asociaţia Magic, pentru a le asigura copiilor şi celor din medii defavorizate acces la cele mai bune soluţii de diagnostic şi tratament.

Susţinerea procesului educaţional, prin investiţii în formarea de noi generaţii de medici stomatologi (în cadrul facultăţilor de profil din Târgu Mureş, Oradea, Arad şi Craiova), dar şi de manageri de clinici dentare, prin intermediul Asociaţiei Dental Office Managers (ADOM), a reprezentat un alt pilon de bază al strategiei de CSR.

De asemenea, DENT ESTET s-a implicat din ce în ce mai mult în comunitatea artistică, graţie unor parteneriate cu instituţii locale de cultură (Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu, Teatrul Naţional "Toma Caragiu" din Ploieşti, Filarmonica "Paul Constantinescu" din Ploieşti, Teatrul Clasic "Ioan Slavici" din Oradea sau Teatrul Clasic "Ioan Slavici" Arad), dar şi în sport, prin susţinerea echipelor de fotbal FCU 1948 Craiova şi UTA Arad şi a clubului de baschet CSM U Oradea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6576
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2114
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9174
Gram de aur (XAU)Gram de aur347.5083

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb