52 % din produsele de tip margarină conţin minim 5 E-uri

F. A.
Comunicate de presă / 20 decembrie 2011

InfoCons, singura revistă de teste comparative din ţara noastră a studiat etichetele produselor de tip margarină care se gasesc pe piaţa autohtonă, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Margarina reprezinta un amestec de grăsimi asemănătoare cu cele din alimentele prăjite mult timp, greu de transformat de către organism în energie. Consumul în mod repetat de margarină duce la apariţia unor efecte negative asupra organismului, ca de exemplu:

E 100 - curcumina - colorant sintetic, poate duce la scăderea glicemiei;

E160b - colorant sintetic obţinut din organisme modificate genetic;

E202 - sorbat de potasiu, conservant sintetic, poate provoca tulburări digestive grave;

E476 - emulgator sintetic - are un efect toxic moderat şi poate provoca alergii.

Desi procedeul de obţinere a margarinei a fost modificat, ea rămâne un aliment nesănătos, din cauza transformărilor prin care trec substanţele din compoziţia ei în laborator.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
eximbank.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iun. 2025
Euro (EUR)Euro5.0263
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3478
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3505
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8911
Gram de aur (XAU)Gram de aur472.9534

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
letapeseries.com
aiiro.ro
BURSA
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb