A patra ediţie a EXPO Conferinţei Internaţionale MEAT&MILK se va desfăşura în zilele de 3 şi 4 iunie

Elena Deacu
Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 28 mai 2015

Cea de-a patra ediţie a EXPO Conferinţei Internaţionale MEAT&MILK se va desfăşura în zilele de 3 şi 4 iunie, la Hotel Alpin, în Poiana Braşov, sub genericul"Politici de sprijin, Retehnologizare, Performanţă - priorităţi pentru ieşirea din impas".

Temele principale ale conferinţei sunt: Cât de pregătiţi suntem să trecem de la teorie la practică? Cum pot fi implementate cu efect politicile de sprijin care să vină în sprijinul fermierilor români şi procesatorilor din carne şi lapte? Cum putem valorifica performant gura de oxigen datorată scăderii TVA la alimente? Cum vom putea să nu ratăm această şansă economică extraordinară?

În cifre concrete, Meat Milk 2015 înseamnă: peste 340 de participanţi, peste 160 de reprezentanţi ai firmelor private, peste 20 de firme care vor participa cu standuri expo B2B, 23 de prezentări de specialitate şi ultimele noutăţi din domeniu, toate acestea comasate doar în două zile!

La eveniment vor fi prezenţi fermieri, procesatori, furnizori de materii prime, tehnologii, servicii, reprezentanţi ai autorităţilor române, începând cu europarlamentarul Viorica Dăncilă, ministrul Daniel Constatin, Marius Alexandru Dunca, preşedintele ANPC, reprezentanţi de marcă ai Consiliului Concurenţei, ANSVSA, APIA, AFIR, preşedinţi ai principalelor asociaţii profesionale (ARC, APRIL, APCPR, AMRCR, AFISS, FCBR, PROAGRO.), dar şi alte asociaţii profesionale interne si internaţionale.

Invitatul special al Expo-Conferinţei Internaţionale Meat&Milk este Podmilj¹ak Matja¾, de la Cooperative Union of Slovenia, membră Copa-Cogeca, care va prezenta modelul de success al Uniunii Cooperative din Slovenia.

În programul infoTRIP, din ziua de 3 iunie, este programată vizitarea Fabricii de Nutreţuri Combinate a Complexului EUROPIG SA din cadrul Grupului Sergiana. Situat în comuna Şercaia, Complexul ocupă o suprafata de 22 de hectare, însumând 32 de hale, cu o capacitate totală de peste 50.000 de capete/an.

Abatorul din cadrul complexului Europig, care aparţine Grupului Sergiana a fost pus în funcţiune în 2005 şi înglobează investiţii de peste 3,5 milioane de Euro, fiind construit şi dotat conform normelor UE. Consecinţa directă a acestor investiţii este licenţa de export obţinută de Europig.

Sectiunea infoTRIP din 4 iunie oferă oportunitatea vizitei de documentare la ferma HONIGBERG LACTATE SRL. Amplasată în comuna Harman, judeţul Braşov, ferma se află în stadiul de amenajare, urmând a fi utilată cu echipamente furnizate de GEA Farm Technologies, inclusiv o sală de muls tip Brăduleţ, 2 X 6. Participanţii pot vedea direct de la sursă, modul de implementare a unui proiect start-up.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

07 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9578
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6350
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1130
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7669
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.6639

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro