Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Acordăm sprijin pentru Transnistria

F.A.
Ziarul BURSA #Politică /

Senatorul PD-L Viorel Badea a avut, ieri, o întâlnire cu un grup de români din Transnistria pentru a face un inventar al problemelor acestora, relatează Mediafax.

Potrivit lui Badea, scopul întâlnirii a fost acela de a se stabili ce sprijin poate fi acordat, pe viitor, comunităţii de români din această zonă.

Viorel Badea a declarat: "Am derulat deja un proiect în beneficiul lor, în perioada 1999-2000, atunci când s-au bucurat de sprijin medical gratuit din partea statului român, în special prin operaţii de protezare de care s-au bucurat o mare parte dintre ei. Sperăm ca, de această dată, să facem un inventar complet al necesităţilor lor şi oportunităţilor pe care le vom avea în ceea ce priveşte sprijinul pe care îl putem acorda".

Senatorul PD-L afirmat că speră să se poată implica în sprijinirea şcolilor, în acordarea de burse în învăţământul liceal şi superior precum şi de locuri în tabere de vară, în Româ­nia. "De asemenea, dacă avem posibilitatea, sper să contribuim la refacerea infrastructurii şcolilor din această regiune care, subliniez, aparţine Republicii Moldova", a precizat aceasta.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Dar oare face cineva si un inventar al problemelor romanilor din Romania care se tem de efectele inrautatirii relatiilor cu Rusia si Ucraina?

    Tiganii nu se pot ajuta pe ei insisi dar sa mai ajute si pe altii! Doar daca fac vreo asociere pentru furturi si contrabanda! Pe ja(v)re le doare tare de R Moldova.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie