Abonament gratuit

Acţionarii "Transelectrica", convocaţi pentru numirea membrilor Consiliului de Supraveghere

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Acţionarii "Transelectrica" (TEL) au fost convocaţi, pe 9 noiembrie 2017, pentru numirea membrilor Consiliului de Supraveghere al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica", începând cu data de 30 noiembrie 2017, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

De asemenea, AGA trebuie să stabilească remuneraţia membrilor Consiliului de Supraveghere şi să aprobe forma contractului de mandat ce va fi încheiat cu membrii Consiliului de Supraveghere.

Recent, acţionarii au prelungit pentru o perioadă de două luni mandatul de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al Companiei, pentru Ştefan Valeriu Ivan, Marius Iulian Carabulea, Iulius Dan Plaveti, Bogdan Bobora, Beatrice Ambro, Cristian Eugen Radu, Corneliu Soroceanu.

Atunci, acţionarii au aprobat şi declanşarea procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de Administraţie la filialele Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" S.A la care nu s-a declanşat până la această dată procedura de selecţie, respectiv: OPCOM SA şi FORMENERG SA, în baza Ordonanţei 109.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS