ADCOS România implementează ERP-ul AIS la "Teracota" Mediaş

Ziarul BURSA #Companii / 23 martie 2004

ADCOS România este aproape de finalizarea unui nou proiect de implementare a propriei soluţii de gestiune de tip ERP, AIS - Advanced Integrated Systems la întreprinderea "Teracota" din Mediaş, informează un comunicat de presă. Aceasta lucrează cu aproape toate modulele soluţiei AIS, care îi oferă posibilitatea administrării multilaterale a activităţilor, la toate nivelurile: operaţional, tactic şi strategic.

Avînd profil de activitate în domeniul producţiei, modulul de Programare, Lansare şi Urmărire a Producţiei - aflat în curs de implementare - precum şi Managementul Utilajelor şi Controlul Calităţii, sînt esen-ţiale. De o importanţă comparabilă sînt şi posibilităţile de ur-mărire a cheltuielilor pe Bugete şi Centre de Cost, precum şi automatizarea evidenţei personalului productiv. Pentru acestea din urmă, AIS oferă două module specifice: Resurse Umane şi Calcul Salarial, precum şi Control Acces şi Pontaj Electronic.

AIS oferă suport pentru analiză şi decizie, prin perspectiva globală pe care o oferă asupra administrării afacerii la "Teracota" Mediaş.

În paralel cu implementarea soluţiei AIS, ADCOS a realizat pentru "Teracota" şi un website profesional, www.teracota.ro. Aces-ta are o grafică atrăgătoare, "curată", plă-cută şi se constituie într-o adevarată vitrină virtuală. Fotografiile şemineelor şi sobelor expuse sînt reprezentative, cu posibilitate de mărire, fiind însoţite şi de schiţa tehnică.

"Teracota" Mediaş are ca obiect de activitate producerea şi comercializarea cahlelor de teracotă fasonate manual pentru sobe şi şeminee. Firma produce în serie 67 de modele de sobe şi şeminee pe gaz metan, lemn de foc, cărbune etc. În plus, execută şi alte modele de sobe sau şeminee conform cererii clienţilor interni şi externi.

Soluţia ERP AIS a fost dezvoltată de ADCOS România exclusiv pentru piaţa ro-mânească, cu specificul ei legislativ. Ea cuprinde 17 module, fiind implementată pînă acum cu succes în companii din toată ţara din diverse domenii de activitate. Soluţia se adresează cu precădere firmelor mari şi mijlocii, însă se poate adapta şi firmelor mici ce necesită doar modulele de bază pentru gestiunea afacerii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro
Gala Regista 2023

Curs valutar BNR

07 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9022
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5747
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9405
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4884
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3601

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro