Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

Administraţia Trump a reluat ajutorul militar destinat Ucrainei

M.I.A.
Internaţional /

Donald Trump

Donald Trump

Administraţia preşedintelui american Donald Trump a reluat ajutorul militar destinat Ucrainei, efectuând o plată de 250 de milioane de dolari, au anunţat joi senatori americani, după ce parlamentari din Partidul Republican şi Partidul Democrat şi-au exprimat nemulţumirea că banii aprobaţi de Congres au fost blocaţi de Casa Albă, transmite Reuters.

Membri democraţi şi republicani ai Comisiei pentru Alocări din Senat au anunţat că administraţia de la Casa Albă a furnizat banii miercuri noaptea. Comisia urma să dezbată un amendament la legea cheltuielilor pentru apărare care l-ar fi împiedicat pe Trump să mai procedeze în acest mod în viitor.

Aceasta este numai una dintre disputele dintre Trump şi membri ai Congresului, unii dintre ei membri ai Partidului Republican, legate de decizia administraţiei de a evita acordul Congresului pentru finanţarea propriilor iniţiative.

Mai mulţi republicani şi democraţi au declarat că se aşteaptă ca legislativul să aprobe o lege care să reia ajutorul pentru Ucraina, dacă administraţia Trump nu ar fi deblocat banii.

Fondurile au rolul să fie folosite de Ucraina în lupta cu separatiştii pro-ruşi susţinuţi de Moscova. Rusia a anexat regiunea Crimeea din Ucraina în 2014, conform Reuters.

Casa Albă a încercat în mod repetat să reducă ajutoarele străine, de la venirea la Casa Albă a lui Trump, în ianuarie 2017, dar Congresul a respins aceste planuri.

Biroul pentru Management şi Buget al Casei Albe nu a răspuns solicitărilor de comentarii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Topul Firmelor din Municipiul Bucuresti 2019www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS