Adrian-Felician Cozma, PNL: "Echipa Marcu a avut un mandat de nota 2"

G.M.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 18 decembrie 2023

Adrian-Felician Cozma, PNL: "Echipa Marcu a avut un mandat de nota 2"

English Version

Deputatul Adrian-Felician Cozma, vicepreşedinte PNL şi unul dintre cei mai vocali contestatari ai echipei Marcu, îşi exprimă speranţa că Gabriela Horga şi Gabriel Avramescu, colegii săi de partid, îşi vor pune amprenta asupra ASF şi vor schimba lucrurile în bine în ceea ce priveşte activitatea Autorităţii, din viitoarea poziţie de vicepreşedinţi ai acesteia.

Adrian-Felician Cozma a declarat pentru ziarul BURSA: "Mă aştept ca membrii noii echipe de conducere a ASF să fie corecţi, să îşi îndeplinească atribuţiile din fişa postului şi să supravegheze activităţile financiare în ceea ce priveşte - ceea ce n-a făcut vechea conducere. Cred că toată lumea îşi aminteşte de Euroins, de modul în care compania respectivă a scos banii din ţară, ceea ce a făcut ca piaţa asigurărilor civile să explodeze. Nu ştiu dacă colegii mei de partid care vor deveni vicepreşedinţi la ASF pot să schimbe din temelii instituţia respectivă, dar amândoi sunt profesionişti, oameni de caracter. Îţi trebuie în primul rând caracter ca, atunci când ajungi într-o anumită poziţie, să menţii echilibrul. Sper ca ei să rămână la fel, aşa cum îi ştiu din Parlament, unde au fost de bună credinţă şi şi-au făcut treaba. Dacă şi-o vor face şi la ASF şi nu vor fi lăsaţi sau traşi în tot felul de capcane, sunt convins că pot avea o activitate bună".

Întrebat ce calificativ i-ar acorda fostei conduceri a ASF pe o scară de la 1 la 10, în care 10 e cea mai mare notă, domnul deputat Adrian Cozma ne-a spus: "Echipa Marcu a avut un mandat de nota 2. Un punct e din oficiu şi le mai dau încă un punct pentru că, probabil, au mai mers şi la servici. Cu toate că nu ştiu dacă faptul că au mers la servici, merită vreun punct. Pentru activitatea profesională, echipa Marcu nu merită niciun punct în contextul în care am văzut trei falimente răsunătoare în piaţa asigurărilor, plus necazul creat pentru mulţi oameni care de ani de zile nu şi-au primit încă despăgubirile ca urmare a unor accidente - asta, pe de o parte. Pe de altă parte, am înregistrat sub fosta conducere a ASF explozia preţurilor la asigurări, deoarece funcţionarii Autorităţii nu au reuşit să exercite un control în ceea ce priveşte relaţia dintre asigurator, asigurat şi service-urile auto. Aici sunt multe carenţe, inclusiv oameni plimbaţi degeaba, deşi aveau asigurări. Sau, dacă li s-au făcut reparaţii, lucrările au fost de proastă calitate. Mai e un element: termenul prea mare în care se soluţionează aceste despăgubiri".

De aceea, vicepreşedintele PNL consideră că, în primul rând, noua echipă din fruntea ASF trebuie să reglementeze piaţa asigurărilor în folosul beneficiarilor şi nu strict al companiilor care acţionează în această piaţă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Iata ca din PNL,a aparut un nou MIRON COZMA,numai ca noul MIRON,apara nu interesle romanilor ci interesele strainilor si bogatilor autohtoni ,prin care cele doua entitati,sa fie scutite de orice taxe si impozite,la putere sa fie numit nu ales numai PNL,iar ceilalti romani sa munceasca pentru ei,iar salariile si pensiile sa fie la fel ca o flacara de veghe,cat mai mici.ca asa este in democratie,cinemparte parte-si face.!Bravo democratule,cu asa gandire ne intoarcem in EVUL MEDIU. LA MAI MARE.!

    Parlamentul propune si admite modificari la Regulamentul rutier care genereaza confiscari de permise ,taloane ,amenzile majorate etc ...dar nu are o legislatie pe zona aceasta financiara ,mare coruptie ...prin folosirea lipsurilor evidente din legislatie si din codul penal . Aici sunt inetrese mari pentru ca pot fi castiguri hotaratoare care duc la ingustarea pietei si a lichiditatii ,in timp ce mafiotii castiga actiuni ,influenta si bani. Numai atunci cand vor avea instrumentele juridice eficiente la indemana ,membrii ASF si staff vor putea face ceva ,prezumand buna credinta .

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2157
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8883
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.6146

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb