Abonament gratuit

ADRIAN STĂNESCU, PROJECT MANAGER IMOBILIARIUM:"Apartamentele cu două camere - cele mai căutate de clienţii care vor o locuinţă"

Ramona Radu
Ziarul BURSA #Companii /

Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium

Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium


Apartamentele cu două şi trei camere rămân, de departe, cele mai căutate de către clienţii care vor să îşi achiziţioneze o locuinţă, prezenţi la ultima ediţie a Târgului Imobiliarium, ne-a spus Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium. Potrivit domniei sale, la ultima ediţie a Târgului Imobiliarium, care s-a desfăşurat în perioada 17-19 mai 2019, au fost prezenţi aproximativ 65 de dezvoltatori imobiliari, cu circa 90 de proiecte, numărul fiind în creştere comparativ cu ediţia precedentă.

Domnul Stănescu ne-a declarat: "În continuare, rămâne zona de vizualizare 3D a unităţilor locative - clienţii pot găsi la standuri ochelari 3D şi pot vizualiza anumite apartamente; rămâne şi sistemul de înregistrare prin scanare - astfel, noi îi asigurăm pe vizitatori că datele lor corecte merg la dezvoltatori, iar pe aceştia din urmă îi asigurăm că nu au cum să piardă schimbul de date. Ca ofertă, în momentul acesta sunt mai multe case, per total, comparativ cu ediţia precedentă a târgului. Apartamentele cu două şi trei camere rămân, de departe, cele mai numeroase. Avem noutăţi în ceea ce priveşte materialele de construcţii - în zona caselor pasive, de exemplu, cei interesaţi pot vedea aici câteva soluţii utile, dar şi unele proiecte noi, care ies pentru prima dată, oficial, pe piaţă cu oferte".

În ceea ce priveşte tendinţele pieţei imobiliare de la noi, Adrian Stănescu ne-a spus că, de la ultima ediţie şi până acum, acestea au rămas aceleaşi, cu unele ajustări, explicând: "Nu putem să spunem nici că au scăzut, nici că au cres­cut preţurile locuinţelor. Este o ajustare acum pentru că, faţă de toamna trecută, cererea pe vizitator a crescut puţin, dar şi atenţia pe care acesta o acordă imobilului pe care vrea să îl cumpere. Clienţii sunt mai riguroşi, ceea ce este bine. În mare parte se păstrează tendinţa de toamna trecută, dar numărul de locuinţe care sunt efectiv în construcţie acum este puţin mai mare".

Apartamentele cu două camere rămân cele mai solicitate de către clienţi, urmează apartamentele cu trei camere, iar între un apartament cu patru camere şi o casă, alegerea clientului depinde foarte mult de trenduri, pentru că lucrurile sunt de la egal la egal, ne-a mai spus domnul Stănescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS